Booking.com
Entertainment Estrada Showtime Zvezde granda

ZVEZDE GRANDA: Ovi kandidati će nastaviti borbu za titulu ZVEZDE!

ZVEZDE GRANDA: Ovi kandidati će nastaviti borbu za titulu ZVEZDE!

Žiri je i večeras od kandidata tražio sve ostale kvalitete koji su potrebni da bi postali zvezde. 16 kandidata predstavilo se u novoj epizodi “Zvezda Granda” a u drugi krug mesta je bilo za sedmoro sjajnih devojaka i momaka.


Mnogi su se izdvojili ne samo svojim talentom već i energičnim nastupima koje je publika pozdravila ovacijama. U ulozi Tajanstvenog člana žirija bila je Goca Lazarević koja je sve vreme provocirala Acu Lukasa da treba da se skine jer se previše obukao, a popularni folker je u jednom trenutku čak i prihvatio izazov. Aca je večeras bio najraspoloženiji član žirija koji je svojim šalama nasmejao sve. U jednom trenutku je čak i pao sa stolice, a Viki i Jelena Karleuša su mu pritrčale u pomoć!

Novo 2.jpg

Kako je s početka emisije izgledalo da će biti teško odlučiti se koji će kandidati nastaviti takmičenje, ipak su se na kraju izdvojili oni koji su ispunili kriterijume koji vode ka tituli “ZVEZDa GRANDA”.

Kandidati koji su večeras oduševili žiri su: Danijel Stojičić, Nermina Namanović, Radiša Vasiljević, Sanja Vasiljević, Almir Delić, Stefan Osmanović i Elvis Bakterović.

Pogledajte emisiju i uživajte u zabavi kojoj su doprineli kako kandidati svojim izuzetnim talentima, tako i žiri svojim sjajnim raspoloženjem!

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia