Zlata Petrović zavrnula slavinu sinu Mikiju Dudiću!

0
156
Zlata Petrović zavrnula slavinu sinu Mikiju Dudiću!

Pevačica Zlata Petrović muku muči sa starijim sinom Mikijem, kojeg je dobila u braku sa pevačem Hasanom Dudićem. Ona je rešila da mu zavrne slavinu jer je sve prokockao!


Zlata je besna na Mikija jer je prokockao sav novac koji mu je dala, te je rešila da “zavrne slavinu”. Dudića je zbog problema sa kockom ostavila i supruga, te sa sobom odvela i decu.

Zlata Petrović zavrnula slavinu sinu Mikiju Dudiću!

Pevačica se, piše Stars, požalila bliskim prijateljima kako ne može više da trpi sina i pokriva njegove dugove te da je, ovoga puta, rešila da ga opameti:

On me više ne zanima, neću da mu pomažem. Pare mu ne dajem, pa nisam ja budala. Idem, radim, mučim se da bih davala njemu, a on sve prokocka. Rekla sam mu, molila da prestane sa tim, ali ne vredi

– kaže Zlata i u dahu nastavlja:

Eto, i žena ga je napustila, odvela decu, i sad živi sam. Pre sedam godina dala sam ogromne pare da vratim njegov dug zbog kocke, ali zaklela sam se da više neću. Odrastao je čovek, pa neka bude odgovoran i nek snosi posledice.

Mikijev otac, pevačicin bivši suprug Hasan Dudić, međutim, “drvlje i kamenje” baca po Zlati:

Sram nek je bude. Ona je zlo. Kako je nije sramota da iznosi takve stvari u javnost? Miki je sada pravi čovek, na mestu. Ako se razveo od žene, to ne znači da su u svađi. Čuju se, viđaju se. A to što se on kocka, to je povukao na njene, pošto je njena majka bila kockar. Dudići su poštena familija, kod mene nije bilo probisveta

– rekao je Hasan za pomenuti list.

Posaljite komentar:

Unesite Vaš komentar
Molimo Vas unesite vaše ime ovde