Reality Zadruga

ZADRUGA: Novi vođa izabrao dva potrčka a drvo dodelilo tajne zadatke!

ZADRUGA: Novi vođa izabrao dva potrčka a drvo dodelilo tajne zadatke!

Novi vođa Zadruge Nemanja Đerić Đekson večeras je imao zadatak da izabere dva potrčka i omiljenu osobu dok su kasnije usledili i tajni zadaci drveta mudrosti


Voditeljka Rada Radenović stigla je u Belu kuću i okupila zadrugare.

Ovo veče će biti specifično po tome što će se desiti tri odabira. Dva potrčka i jedan omiljeni lik – rekla je Rada Radenović.

 – Miki, Miroslav i omiljena osoba mi je Anđela. Miki zato što je multipraktik lik, Miroslav da se pokaže malo i da spava sam u sobi tamo. To je neki moj izbor – rekao je Đekson.

Omiljena ličnost Anđela rešava probleme – rekla je Rada.

O čemu je još govorio novi vođa Đekson, kao i šta je Anđela rekla za ovu laskavu titulu koju je dobila, ali i kako je odbranila Boru Santanu od Mace.

NJIH TROJE SU NA PRVOM TAJNOM ZADATAKU! Evo šta će morati da urade da bi dobili nagradu! 

Drvo Mudrosti odlučilo da  dodeli prve tajne zadatke. Naime, tokom večeri Drvo Mudrosti pozvalo je Anđela Rankovića u Rajski vrt, kom je rekao da će Teodora i on morati da obave tajni zadatak ukoliko žele da dobiju vrednu nagradu:

Ne smeš nikome pričati o ovome i niko ne sme saznati o čemu smo razgovarali u poverenju. Drvo je dugo i dugo razmišljalo. Ti i Teodora bićete zajedno na ovom zadatku. Anđelo, nemoj me pitati zašto baš ti i ona. Ti i Teodora imate vremena do četvrtka da ukradete po tri stvari od svakog zadrugara. Niko ne sme saznati da ste na tajnom zadatku. – reklo je Drvo mudrosti.

Anđelu se ovo nije svidelo zato što ne voli da krade, ali ga je Drvo ubedilo da on ne krade već pozajmljuje, te da će Teodora i on biti bogato nagrađeni.

Dobro, hajde malo da se igramo – složio se on.

Malo kasnije Drvo Mudrosti je pozvalo i Banete Čolaka kom je zadao suprotan tajni zadatak ,tačnije da otkrije koji zadrugari su dobili tajni zadatak.

Da li će Anđelo ,Teodora i Bane  uspeti da uspešno završe zadatak, videćemo u četvrtak.

Foto:printscreen

PRessSerbia

Loading...

Video nedelje

Meljničenkovi u Španiji, a Nina Badrić im dovodi dečka

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

NAJČITANIJE