fbpx
Entertainment TV Zanimljivosti

“Paramparčad” – Zašto je Gulseren morala da umre?

"Paramparčad" - Zašto je Gulseren morala da umre?

Turska glumica Nurgul Ješilčaj na sopstveni zahtev napušta hit seriju “Paramparčad” u kojoj je partner slavni Erkan Petekaja.


Vest je izazvala nevericu i ljutnju kod mnogih njenih obožavalaca A i kod poznavalaca prilika u toj oblasti, piše portal “Lepa i srećna”.

Dosad se nije dogodilo da neko svojom voljom izađe iz projekta koji podjednako izazva oduševljenje i gledalaca i kritičara i najverovatnije ulazi u anale turske televizije. Obično se u sličnim situacijama dešava obrnuto – producent “ubije” lik kad želi da kazni neposlušnog glumca.

Šta je zapravo navelo poznatu glumicu da nakon 52. epizode (u Turskoj se obično ugovori potpisuju na 13 epizoda) ne produži ugovor?

O mogućim razlozima uveliko se šuška. Krajem oktobra 2015. ekipa je otputovala u nacionalni park Jedigoler da bi snimila romantične scene između Džihana i Gulsuren.

Ali pošto se Erkan drži stava da pred kamerama nema ljubljenja, svi su se trudili da ga nagovore da odstupi od tog pravila. Pa i Nurgul. A on ju je na to, pišu tabloidi, upitao zašto je njoj toliko stalo da se ljubi sa njim. Glumičin ego nije izdržao taj udarac.

Od tog trenutka ona više nije želela da snima zajedničke scene sa njim što je, naravno, stvorilo probleme snimateljima i montažerima. Jer su zajedničke scene snimane ponaosob i posle, zahvaljujući tehnici, montirane da izgledaju kao da su zajedno.

Nurgul se obratila producentu s molbom da više ne produžavaju ugovor, a dobro upućeni tvrde da je zavapila: “Ubijte me, molim vas!”

Kako su šuškanja postajala sve glasnija, oglasio se Erkan Petekaja i džentlmenski objasnio da između njega i koleginice ne postoji nikakva svađa. Nurgul naprosto ne leži uloga Gulseren i veruje da će u nekom drugom projektu ostvariti bolju rolu.

To je pravo svakog glumca. I ja sam to učinio u seriji “Kako vreme prolazi”,

– dodao je Erkan, koji je u toj seriji igrao porodičnog nasilnika.

Producent je na kraju prihvatio da se ugovor ne produži, a u seriju je umesto nje uveo novi ženski lik. Kako su početkom 2016. snimljene poslednje scene sa Nurgul, ekipa serije priredila je za nju oproštajni parti.

Tačnije, tehnički deo ekipe. Od glumaca nije bio niko! "Paramparčad" - Zašto je Gulseren morala da umre?

Što potvrđuje da razlozi odlaska ipak nisu profesionalne prirode.

Loading...

Video nedelje

Kruna - Nevena Božović (Official Audio), Serbia, Eurovision 2019

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA