Booking.com
News Društvo

Završetak vodosistema “Rzav” za Mojsinje – gradonačelnik Todorović najavio početak radova

rzav

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović danas je, sa svojim saradnicima, posetio Mojsinje, gde je obišao lokalni fudbalski klub “Morava”. Tokom ove posete, gradonačelnik je imao priliku da se sastane sa članovima kluba, razmotri njihove potrebe i mogućnosti za dalju podršku i razvoj sportskih aktivnosti u ovom mestu.


 

Posebnu pažnju poseti dodala je važna vest koju je gradonačelnik preneo meštanima Mojsinja.

Završena je javna nabavka za završetak celog vodosistema “Rzav”, čime će se konačno rešiti pitanje vodosnabdevanja za čitavo Mojsinje. Prema rečima gradonačelnika Todorovića, izvođač će započeti radove u narednih nekoliko dana, što predstavlja značajan korak ka unapređenju životnih uslova u ovom delu grada. Iz budžeta Grada su izdvojena sredstva u iznosu od 14 miliona dinara za ovaj veliki projekat.

Gradonačelnik Todorović je naglasio da je ovo samo jedan od mnogih infrastrukturnih projekata koje Grad Čačak sprovodi kako bi poboljšala kvalitet života svojih građana. Završetak vodosistema “Rzav” je od izuzetnog značaja, jer će omogućiti pouzdano i stabilno snabdevanje vodom, što je osnovni preduslov za zdrav i kvalitetan život.

Tokom obilaska FK “Morava”, gradonačelnik je razgovarao sa igračima i rukovodstvom kluba o izazovima sa kojima se suočavaju i mogućnostima za unapređenje sportskih sadržaja. Na poklon klubu doneo je savremenu kosačicu, vredosti 400 nhiljada dinara,  zahvaljujući kojoj će održavanje terena biti mnogo lakše. Obećao je da će lokalna samouprava nastaviti da podržava sportske aktivnosti i da će se raditi na poboljšanju sportske infrastrukture, što je ključno za razvoj mladih talenata i promociju sporta.

Ova poseta je deo kontinuiranih napora gradonačelnika Todorovića da direktno komunicira sa građanima, razume njihove potrebe i aktivno radi na rešavanju problema. Realizacija projekata kao što je vodosistem “Rzav” pokazuje posvećenost grada na Moravi unapređenju infrastrukture i životnih uslova u svim naseljima.

Meštani Mojsinja su izrazili zahvalnost gradonačelniku i njegovom timu na poseti i dobrim vestima, ističući da je završetak vodosistema od vitalnog značaja za njihovu zajednicu. Očekuju da će radovi teći planiranom dinamikom i da će uskoro moći da uživaju u prednostima stabilnog vodosnabdevanja.

(pressserbia/foto: instagram)

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Princ – Ajša (Official Video)

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

јун 2024.
П У С Ч П С Н
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia