Booking.com
Društvo

Opština Vrnjačka Banja investira u infrastrukturu: Završeni radovi na putnim pravcima u Vrnjcima

asfalt 1

U naseljenom mestu Vrnjci nedavno su završeni dugoočekivani radovi na asfaltiranju putnih pravaca u blizini škole. Ove putne pravce obišao je sa svojim saradnicima predsednik opštine Vrnjačka Banja, Boban Đurović.


 

Radovi na asfaltiranju predstavljaju deo šireg plana sanacije i rekonstrukcije putnih pravaca na teritoriji opštine Vrnjačka Banja.

Planirano je ulaganje od gotovo 2 miliona evra kako bi se unapredila infrastruktura i omogućila sigurnija i komfornija vožnja za sve građane.

Predsednik opštine Boban Đurović istakao je značaj ovih radova za lokalnu zajednicu, naglašavajući da je ovo samo jedan od koraka ka poboljšanju putne mreže i infrastrukture opštine. Dodao je da će se kontinuirano ulagati u održavanje i unapređenje puteva kako bi se obezbedila bezbednost i bolji uslovi za sve građane.

Novi asfaltirani putni pravci ne samo da će poboljšati bezbednost učenika koji svakodnevno idu u školu, već će doprineti i boljoj povezanosti naseljenih mesta u okolini.

Ovaj projekat predstavlja još jedan korak ka stvaranju modernog i funkcionalnog lokalnog saobraćajnog sistema koji će služiti svim stanovnicima Vrnjačke Banje.

asfalt 3 asfalt 4

(pressserbia/ foto: instagram)

PRess Serbia