Booking.com
Travel Zanimljivosti

Ljudi plaćaju gotovo 150 evra za trosatni let bez odredišta!

Savet stručnjaka – pitanja koja morate sebi da postavite pre kupovine avio karata!

Tajvan nastavlja da udovoljava svojim stanovnicima željnim putovanja nudeći novo iskustvo – let bez odredišta, prenosi CNN.


 

Nakon ponude u kojoj su se u julu Tajvanci na aerodromu Songšan mogli da se prijave i ukrcaju na prizemljene avione, jedna aviofirma otišla korak dalje i nudi let bez odredišta.

EVA Air, jedan od najvećih tajvanskih avioprevoznika, ponudio je 8. avgusta na Dan očeva let kako bi zadovoljio potrebe za putovanjima.

Let traje oko tri sata i polazi iz aerodroma Taojuan u Tajpeju i potom se vraća na isto mesto.

“Međunarodni vazdušni promet prizemljen je više od pola godine”, navodi se na internet stranici EVA Aira. “Želja građana za odlascima u inostranstvo sve je jača. Kako bismo zadovoljili želje putnika EVA Air odlučio je da ponudi alternativno iskustvo putovanja 8. avgusta na Dan očeva.”

Ako bude vedar dan putnici će moći iz vazduha da vide atrakcije poput ostrva Guišan i slikovitu obalu Huadong, kao i obližnja ostrva.

Leteće superpopularnim avionom “Hello Kitty” i mogu očekivati da će ponuda u avionu biti povezana s belom fiktivnom mačkom, imaće besplatni Wi-Fi i druge elektronske usluge, koje se obično nude samo na dugim letovima.

Obrok je osmislio šef Motokazu Nakamura, dobitnik tri Mišelinove zvezdice.

Karta u ekonomskom razredu iznosiće oko 150 evra (oko 17.000 dinara), a putnici će s nadoplatom od 30-ak eura moći da pređu u viši razred.

(travelmagazine/pixabay/instagram)

About the author

Renata Kulic

Diplomirani novinar/žurnalista sa dugogodišnjim iskustvom u medijima. Za portal PRessSerbia.com piše nekoliko godina i to u rubrici "Lifestyle"

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia