Booking.com
VIP Estrada

Komšije progovorile o Snežani Đurišić nakon skandala u Grandu: Sve morate platiti!

Snežana Đurišić provocira mlađe koleginice: Za ovu radikalnu promenu trebalo je mnogo hrabrosti
Foto: ATA Images

Već danima se ne smiruje priča koju je plasirao takmičar “Zvezda Granda” Dušan Vukadinović da je njegovoj majci Snežana Đurišić, koja mu je bila mentorka, tražila novac kako bi prošao dalje.


Pripadnici sedme sile su prošetali Snežaninim komšilukom, a njene komšije ne kriju da su na njenoj strani, kada je u pitanju afera Mito.

– Snežana je uvek držala do sebe, nikada nije dozvoljavala da je neko smara pitanjima i konstatacijama kada je sretne na ulici. Jasno je davala do znanja da žuri, ume da bude otresita i gruba ali mislim da je pravična. Ako treba da izaberem stranu u toje priči oko mita, ja sam zaista na Snežaninoj iako nemam lepo iskustvo sa njom kada je njen karakter u pitanju. Bez obzira ne sve ne mislim da je tako postupila i tražila novac, kaže Željko koji živi u blizini Snežaninog doma u Beogradu.

– Viđamo je kako ne, i sa dečkom Vanjom. Teško joj je pala smrt supruga i dugo je bila tužna i zatvorena posle toga, drago nam je što sada ima pored sebe doktora. Malopre smo baš komentarisale priču oko to kandidata i nije nam jasno. Zašto bi Snežana koja zarađujemo hiljade evra se blamirala za 200? Tu nešto ne štima, da je htela novac, sigurno bi tražila više. Taj mali hoće popularnost preko nje, smatraju ove dame – tvrde gospođe koje nisu htelče da otkrivaju indetitet.

U obližnjoj prodavnici kažu da retko viđaju Snežanu ali da se pristojno javi kada uđe.

– Nije ona jedna od onih nasmejanih i ljubaznih javnih ličnosti. Prilično je ozbiljna, ali se pristojno javi. Mislim da je to njen stav da joj ljudi ne bi prilazili. Često je nadrndana, što bi mladi rekli, ali mislim da nije reketaš kako ovaj mali hoće da je predstavi. Verujem da ako neko uzima novac od takmičara to rade neke krupnije zverke, a ne članovi žirija, kaže ovaj radnik.

Priču oko Snežane i takmičara ispratile su i mlađe generacije.

– Danas sve morate platiti i sve ima cenu. Pevači troše svoje vreme na kandidate i ako je tačno da nemaju honorar od Granda onda je normalno da im neko plati to što svoje iskustvo dele. Ja sam ekonomista u jednoj osiguravajućoj kući i meni su debelo naplatili obuku za poziciju u njihovoj firmi. Zbog toga je meni vrlo lako da pomislim da čitava priča ima smisla, kaže devojka Ana. Razgovarali smo sa još nekolicinom komšija koji su sličnog mišljenja, ni tamo, ni ovamo. Misle da priča može biti tačna, ali da suma novca dovodi u pitanje sve što je izgovoreno. Mnogi misle da se nijedan pevač ne bi blamirao za sumu koja nije ni prineti njihovoj zaradi

Snašle su je mnoge tuge, pa nije posrnula

Gospodin Đorđe koji kaže da se poznavao sa Snežaninim pokojnim suprugom brani pevačicu.

– Svašta je nju snašlo u životu. Ostala je bez muža. Sin već i sami znate šta je sve radio i kakve joj je probleme pravio pa nije posrnula da uzima novac i traži na sve strane. Ne mogu da garantujem ni za sebe, ali verujem da je ona pogrešno shvaćena od strane te majke takmičara ili se to nije dogodilo, kaže on.

Izvor: PressSerbia/Blic

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia