Booking.com
Zvezde granda Estrada Reality VIP

Karleuša se obrušila na žiri Zvezda Granda! Umesto mene ferarija, doveli su staru opel mašinu

Jk pozira u mini bikiniju, a veću pažnju privuklo njeno lice bez šminke
Foto: Instagram

Jelena Karleuša, bivša članica žirija “Zvezda Granda”, oglasila se otvorenim pismom na svom Instagram profilu, na kome je iznela svoje mišljenje o odlaganju početka emitovanja nove sezone muzičkog takmičenja ZG.


– Povodom stalnih poziva novinara sa željom da prokomentarišem krizu u “Zvezdama Granda”, mogu samo da kažem da mi je ljudski negde žao što je takav legendarni format za samo jednu sezonu doživeo sunovrat. Nadam se da će Saša uspeti da nađe rešenje, jer je on uvek bio sposoban i hrabar, iako je direktno odgovoran za ovakav pad rejtinga pogrešnim odabirom i lošim poslovnim potezom. Pitaju me da li likujem, moj odgovor je “ne”, jer sam se krvavo borila da ZG dožive svoj zenit i žao mi je što se ovo desilo – započela je JK, pa nastavila:

– Neki ljudi jednostavno nisu za šou, nemaju magiju, harizmu i intelekt potreban za najveće rejtinge i gledanost. Nažalost, mojim odlaskom ZG su izgubile plejmejkera i moćan motor koji je pokretao čitavu tešku mašinu. Na svojim leđima nosila sam teško breme i sve se lomilo na meni, ali smo bili efektivan tim. Ostalim članovima žirija je mojim odlaskom presečena žila kucavica i oni se nisu oporavili do kraja sezone. Umesto Ferarijevog motora, u bolid se ne stavlja stara Opelova mašina, koja istina manje troši, ali prolazi poslednja kroz cilj u trci za glavnu nagradu. Saši i “Zvezdama Granda” želim da isplivaju iz svega, ali to je jedino moguće, ako se oslobode teškog kamena koji vuče ka dnu – napisala je Karleuša na Instagramu.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia