Početna » VIP » Oženio se s 19 godina, žena mu rodila ćerku, a ljubavnica sina: Pevač je varao 10 godina
Estrada VIP

Oženio se s 19 godina, žena mu rodila ćerku, a ljubavnica sina: Pevač je varao 10 godina

Hari Mata Hari progovorio o teškim detaljima iz života: "Ne kajem se, to je moja sudbina"
Foto: Instagram

Frontmen grupe Hari Mata Hari jednom prilikom otkrio detalje iz braka


Pevač Hari Varešanović se u mladosti oženio Aidom kada je imao samo 19 godina. U brak su stupili krajem 1983. godine. Ceremonija zavetovanja na večnu ljubav i vernost prošla je intimno, bez velike pompe, u krugu prijatelja, a dve godine kasnije rodila se i ćerka Nađa.

Varešanović je u jednom intervjuu priznao da je tada bio isuviše mlad i nespreman za ulogu oca, a skoro deceniju kasnije (1994. godine) je u braku sa Aidom dobio i sina Damira. Tek kasnije je isplivalo na videlo da je pevač dve godine ranije dobio i vanbračnog sina Maka, za kog je i sam Hari saznao znatno kasnije u životu, što je bio samo jedan u nizu razloga zbog kog se raspao njegov prvi brak sa Aidom.

Varešanović je otvoreno govorio o tome da je svoju drugu suprugu Jasminku upoznao još 1994. godine, te da je tek tada shvatio šta je to prava ljubav. U intervjuu koji je dao za “Puls” 2006. godine, pevač je otvoreno govorio o prirodi svog prvog braka sa Aidom.

“U muziku sam ušao zbog muzike, a ne zbog stvari koje prate muziku. Nikada nisam imao problema sa drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasao žena, a to je jedan od nusprodukata koji ide uz muziku, i to mi je najdraži porok. Sa suprugom sam imao malih trzavica, ali retko. Uvek joj kažem: “Ko ti je kriv. Sama si birala. Ti si izabrala mene, a ne ja tebe”. Ja sam već sa 20 godina bio definisan kao muzičar i moj životni put se znao. Mada, sve se u životu može prebroditi i prevazići. Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku. Zbog dece”, rekao je tada Hari, priznajući da već deceniju unazad živi na relaciji Sarajevo-Minhen zbog Jasminke sa kojom je 2010. stupio u brak nakon što se razveo od Aide.

Izvor: PressSerbia/Blic

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia