Booking.com
News Estrada

Dragana Mirković bacila Njujork pod noge!

Dragana Mirković bacila Njujork pod noge!

Folk zveza Dragana Mirković nastavila je da obara rekorde posećenosti na američkom kontinentu spektakularnim koncertom u Njujorku u kome je još jednom pomerila granice kada su izvođači sa Balkana u pitanju.


Folk diva rasprodala je svoj koncert nekoliko dana pre zakazanog termina ali to nije sprečilo obožavaoce da dođu ispred dvorane u nadi da će biti pušten dodatni kontigent.

Ipak, dvorana je bila premala pa su stotine njih ostale ispred bez šanse da uživaju u jedinstvenom trosatnom muzičkom doživljaju.

Kao što je svoju publiku i navikla, Dragana je pevala sve svoje hitove ali i ispunjavala muzičke želje ljudi koji su na telefonima ispisivali nazive svojih omiljenih pesama i pokazivali ih folk zvezdi, uvek raspoloženoj da publici izađe u susret.

– Više od deset godina nisam pevala u Njujorku i presrećna sam što sam ponovo imala prilike da se družim sa publikom u ovom gradu. Veče je bilo ispunjeno divnim emocijama i nadam se da do našeg sledećeg druženja neće proći toliko – rekla je folk diva koju u subotu čeka i koncert u Sent Luisu za koji je interesovanje bilo toliko da su ga prebacili u veću dvoranu.

 

(alo)

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia