Booking.com
Lifestyle News

On ima novu devojku? Vama su tada ove 3 stvari strogo zabranjene!

DA LI STE ZNALI? 17 neverovatnih podataka koji će vas iznenaditi

On je, čini se, nastavio sa svojim životom, a vi konstantno zapinjete iako se pošteno trudite. Želite da vam to pođe za rukom, ove 3 stvari ne smete ni slučajno da radite!


 

Pokušavate da stupite u kontakt s njim.

Do juče, vaš vam je bivši dečko bio zanimljiv koliko i članovi vašeg bivšeg omiljenog benda New Kids On The Block. Ali, odjednom se transformirao u Robi Vilijamsa i tako silno želite da vam ponovno zapeva na uho. U čemu je stvar, nova frizura, nova linija, nova profilna fotka? Budimo realni, nova devojka je atak na vašu taštinu i samo želite da potvrdite da ga još uvek možete dobiti ako samo pomislite.

Pratite njegovu novu devojku na društvenim mrežama.

Stavio je da je u vezi ali nije napisao s kim. Pažljivo ste pročitali svih tridesetpet komentara ispod promene ljubavnog statusa i aha, otkrili ste je! To mora da je ona cura koja mu je u komentar postavila samo smajlija koji namiguje. Kliknuli ste na njen profil i… sad su dva sata ujutro, a vi ste na albumu njenih fotki s mora iz 2008 ( je l moguće da ne postoji nijedna fotka na kojoj je ta žena loše ispala?!). U četiri ujutro ste shvatili da mu to nije nova devojka nego sestrična iz Novog Sada. Oh!

Pokušavate da odgovorite na pitanje po čemu je ona toliko bolja od vas

Uvek vam je govorio kako se ne pali na plavuše, a evo ga u zagrljaju s kopijom Tejlor Svift. Nakon što ste kao potencijalno „osumnjičene“ nove cure eliminisali sestričnu iz Novog Sada i njegovu koleginicu s posla, uspeli ste da shvatite s kim je u vezi. Svaki dan joj lajkuje bar 5 fotki na fejsu i apsolutno svaki status koji stavi (hvala bogu što ima otvoren profil pa niste morali da angažujete suseda hakera). Kakav gad, vama je lajkovao nešto jednom u sto godina i to kad biste ga naterali. Mora da je to zato što njegova nova devojka ima veće grudi od vas. Njih je teško odbiti. Mada u faci i nije nešto. Poslali ste fotku prijateljici i obje ste se složile da ste vi zgodnije. Doduše, namerno ste poslali fotku na kojoj je cura loše ispala. Na svim ostalima je prilično slatka. Zašto, o zašto nije mogao da nađe neku bezveznjakovićku.

(srecnazena)

About the author

Renata Kulic

Diplomirani novinar/žurnalista sa dugogodišnjim iskustvom u medijima. Za portal PRessSerbia.com piše nekoliko godina i to u rubrici "Lifestyle"

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia