Car progovorio o razlazu Aleks i Anite, pa uporedio Nikolićevu sa Zolom

FILIP CAR ISPROZIVAO ALEKSANDRINU MAJKU Neca ga urnisao i doveo do tačke pucanja
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Car progovorio o razlazu Aleks i Anite, pa uporedio Nikolićevu sa Zolom


U toku je “Izbor potrčka” sa Darkom Tanasijevićem. Filip Car je dobio reč i prokomentarisao prekid prijateljstva Anite Stanojlović i Aleksandre Nikolić.

– Slažem se sa velikim delom Ivanovog izlaganja. Pokušao sam da objasnim Aleksandri i Aniti, Aniti da stvari koje radi Zola meni smetaju. Neki ljubavni odnosi i njegovo ponašanje koji utiču loše na mene jer npr ne spavam i moram da razmišljam neće ugroziti naše prijateljstvo, ali to je jer je pravo priajteljstvo, dugo traje i ništa ne može da ga poremeti. Neko ko nema dovoljno kredita u prijateljstvu, da se sa Zolom znam mesec rekao bi mu da fura jer mi ne treba njegova negativa. Razumem da Aleks neće da bude neko zarad priajteljstva. Ona ima iskustvo u tim priajteljstvima, puno zujiš, malo meda daješ. Ja imam dva, tri prijateljstva odavde koja stvarno traju. Aleksandra se dosta opekla u prošlosti i ja sumnjam u njihovo priajteljstvo. Ne mogu da rade i pričaju jedna drugoj iza leđa a da tek grade priajteljstvo. Nije mi ni Slađa pravi prijatelj, a nije mi ni Aleksandra prema Aniti. Moje priajteljstvo je postalo bratstvo sa Brunom, postoji zdrava kritika, smernica i savet šta god da uradim – rekao je Car.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/ Alo.rs

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima. Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.
PRess Serbia