Booking.com
Zadruga Reality

MIKI ĐURIČIĆ IZAŠAO IZ ZATVORA! Policija ga dovezla u Kupinovo: Godinu dana provešće sa NANOGICOM!

MIKI ĐURIČIĆ IZAŠAO IZ ZATVORA! Policija ga dovezla u Kupinovo: Godinu dana provešće sa NANOGICOM!

Bivši zadrugar Miki Đuričić pušten je iz pritvora u Rumi. Kako je nedavno priznao krivicu, odnosno da je prebio Nadeždu Biljić i Suzanu Perović, kako ne bi išao u zatvor, dobio je nanogicu za odsluženje kazne. Trenutno se nalazi u svojoj rodnoj kući u Kupinovu.


“Miki je izašao iz zatvora u Rumi, gde je bio od 12. juna, kada je priveden zbog prebijanja Suzane Perović i Nadežde Biljić pred kamerama. Tužilaštvo mu je tom prilikom zabranilo prilazak žrtvama, što znači da definitivno nema ništa od njegovog povratka u ‘Zadrugu’, kako se nagađalo. On će narednih 12 meseci boraviti u rodnom selu u Sremu”, kaže dobro obavešten izvor iz Kupinova.

Đuričić u Kupinovu neće imati nikakve prihode, a pošto je ostao bez honorara iz rijalitija jer je diskvalifikovan, sad se snalazi kako zna i ume, dodao je isti sagovornik. On već moli neke od svojih prijatelja da mu priteknu u pomoć i smiluju se nad sudbinom koja ga je zadesila. Pokušava da nađe vezu da mu ublaže kaznu, ali to teško ide jer je slučaj prilično složen i postoje svi dokazi koji ga terete za sva dela koja je počinio.

Inače, najviše ga brine to što će mu se ovoga puta suditi za sve ono što je u prošlosti uradio ostalim osobama koje je prebijao i maltretirao po raznim rijalitijima.

(espreso)

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: 321Srbija – Official video 2024.

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

мај 2024.
П У С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Odaberite vašu sledeću destinaciju



Booking.com

PRess Serbia