Booking.com
News Travel

3,2,1-Srbija! Vrnjačka Banja na nezaustavljivom putu ka svetskoj turističkoj sceni!

Vrnjacki vrabac i hotel Zepter foto 321 Srbija

3,2,1-Srbija! U fokusu projekta “321 Srbija” ove godine naći će se i Vrnjačka Banja, biser srpskog banjskog turizma.


Danas neprepoznatljiva u odnosu na svoju ne tako daleku prošlostm, ova destinacija, oduvek poznata po svojoj lepoti i bogatoj istoriji, sada zauzima jedno od vodećih mesta na top listi banjskih odmarališta u regionu i šire. Sve to zahvaljujući viziji i odlučnosti lokalne samoprave na čijem je čelu Boban Đurović, a među prvima koji su to prepoznali je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Sajam turizma predsednik Vucic i predsednik Opstine Boban DJurovic foto 321 SrbijaDok se Vrnjačka Banja transformiše pod upravom tima na čijem je čelu predsednik opštine Boban Đurović, postaje jasno da je ova destinacija spremna da zasija u punom sjaju. Uz dodatna ulaganja i posvećenost, Vrnjačka Banja će s pravom zauzeti svoje mesto među najcenjenijim banjama na svetu.

Vrnjacka Banja foto 321 SrbijaPredsednik Vučić nije samo čestitao predsedniku Opštine Bobanu Đuroviću na postignutom uspehu, na nedavno održanom Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, već je dao i obećanje o budućem ulaganju dodatnih sredstava za infrastrukturne projekte koji će pretvoriti Vrnjačku Banju u svetsku banjsku destinaciju.

Vrnjacka Banja hotel Park foto 321 SrbijaTransformacija Vrnjačke Banje već je u toku. Novi hoteli, restorani, i rekreacioni sadržaji, zajedno sa obnovom tradicionalnih zdanja, daju novi sjaj ovom mestu. Ali to je samo početak. Planovi za dalji razvoj uključuju izgradnju gondole koja će voditi od centra banje do planine Goč, unapređenje saobraćajne povezanosti, proširenje turističke infrastrukture i podizanje kvaliteta usluga.

Vrnjacka Banja rimski bunar foto 321 SrbijaPredsednik Vučić naglasio je važnost ulaganja u infrastrukturu, kao jedan od ključnih koraka ka razvoju turizma u Vrnjačkoj Banji. On veruje da će ova inicijativa doneti ne samo ekonomske koristi, već i unaprediti kvalitet života lokalnog stanovništva.

Napredak Vrnjačke Banje nije samo lokalni fenomen, već je i deo šireg nacionalnog plana za razvoj turizma u Srbiji. Upravo zato, predsednik Vučić ističe značaj podrške države u ovom procesu. Sva neophodna sredstva biće uložena kako bi se osiguralo da Vrnjačka Banja dobije sve što je potrebno da postane prava svetska banjska destinacija.

Vrnjacka Banja Most ljubavi foto 321 SrbijaOvo nije samo priča o obnovi jednog grada, već i o obnovi nacionalnog ponosa. Vrnjačka Banja, sa svojom bogatom kulturnom baštinom, prelepom prirodom i lekovitim vodama, zaslužuje da bude među najpoželjnijim turističkim destinacijama u Evropi.

banja 1Dok se Vrnjačka Banja transformiše pod upravom tima na čijem je čelu predsednik opštine Boban Đurović, postaje jasno da je ova destinacija spremna da zasija u punom sjaju. Uz dodatna ulaganja i posvećenost, Vrnjačka Banja će s pravom zauzeti svoje mesto među najcenjenijim banjama na svetu.

321

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: TEYA DORA – RAMONDA

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

април 2024.
П У С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia