Booking.com
Reality Zadruga

Žana sasula Anđeli sve u lice, MUK U BELOJ KUĆI

Žana sasula Anđeli sve u lice, MUK U BELOJ KUĆI
Foto: Printscreen youtube/ Zadruga official

Suprotstavila joj se


Aleksandra Nikolić stavila je do znanja Anđeli Đuričić da joj se neće mešati u vezi. Potom je Žana Đorđević ustala i spustila Anđelu na zemlju svojim izlaganjem.

-Anđela mu zamera komunikaciju sa nekim devojkama, razumem je. Sve smo mi ovde ljubomorne, ne bih volela ni ja da moj dečko priča sa devojkama kojima se sviđa. Spavala sam dok je on hteo da prča sa mnom o Anđeli. Primetila sam da mu ne veruje u potpunosti, verujem da je njoj u glavi šta se desilo njegovoj ženi a šta bi moglo njoj – rekla je Aleksandra.

-Hvala što razumeš. Spavati neću u izolaciji, ali ću ići tamo – rekla je Anđela.

-I da ostanemo ne znam koliko u izolaciji sa njim, nikada mi ne bi palo na pamet da pogledam nekog ko je sa tobom – kazala je Aleks.

-Sve to znam, trebalo je to da se desi kada su pogledi bili. Da je trebalo nešto da se desi, desilo bi se. Mislim da je naša veza u pravom trenutku stavljena na test – rekla je Anđela.

-Samo da se nadovežem. Anđela mi je kontradiktorna. Rekla je da je on ovde zauzet, a bila je svesna da je on bio zauzet. Treba da postavi granicu sa drugim ženama, a to ne treba da se nabacuje nama. Ne smatram da je ljubav tu da ne smeš da pričaš sa drugima. Može i Maju da predstavi kao normalnu devojku, ukoliko on bude želeo. Mora svako da bude svestan sebe – kazala je Žana.

-Jeste to rekla, ali ne znam koliko ljudi ovde je zaljubljeno u Anđelu. Da Žana nije rekla to, interesovalo bi mi naravno da pričam sa njom, jer je zrela, slični smo po godinama – rekao je Zvezdan.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/ Alo.rs

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia