Booking.com
VIP Estrada

“Ukopala sam se kad sam srela Novaka”: Edita spremala govor za Đokovića, ali se na kraju razočarala

Edita Aradinović zbog novog izgleda pokrenula buru na mrežama - evo kako pevačica sad izgleda
Foto: Instagram

“Bilo je fenomenalno, situacija sa Avramovićem bila je simpatična”, rekla je ona


Pevačica Edita Aradinović imala je veliku čast da uveliča slavlje košarkaša posle dočeka u srpskoj prestonici, na kojoj je bio i slavni teniser Novak Đoković.

Međutim, Edita se i te kako razočarala jer kada je ona stigla, Novak je već otišao.

– Meni je bila najveća moguća čast. Htela sam samo da dotaknem taj deo njihove pobede, njihovog slavlja, evo, sad sam se naježila, bukvalno! Jedino što mi je žao je to što sam se mimoišla sa Novakom, što ga nisam videla, što nisam mogla da se slikam sa njim – rekla je Edita.

– Kad bih ga videla ne znam kako bih odreagovala, verovatno bih se izgubila. Zagrlila bih ga… Ja sam smišljala svoj govor, kad izađem na scenu šta ću da kažem, da ću na kraju da kažem pred svima: “Novače, volim te!”. On je bio tu, ali se kratko zadržao, jer je sutradan morao da putuje – dodala je pevačica.

Snimak na kojem se Aleksa Avramović veselio uz njene pesme postao je viralan.

– Bilo je fenomenalno, situacija sa Avramovićem bila je simpatična, neverovatna. Stvarno smo mnogo talentovan narod, samo da se potrudimo da budemo jedni prema drugima dobri. Oni su toliko prirodni, veseli, predivni, i Jokić, i Marjanović, ponos i čast! Imala sam njihovu pažnju, znači ti da si pohvaljen od strane naših najuspešnijih sportista – istakla je Edita.

– Novak je prizeman, najskromniji, jednom sam ga bila srela, ali sam se ukopala i nisam mogla da reagujem. Zaledila sam se, nisam mogla da se pomerim. On je moj idol, tako mi se to odražava – zaključila je ona za Blic.

PRess Serbia