Booking.com
Početna » VIP » Popović otkrio detalje ugovora Cece sa Grandom, pa pomenuo Milana Stankovića!
Estrada Reality VIP Zvezde granda

Popović otkrio detalje ugovora Cece sa Grandom, pa pomenuo Milana Stankovića!

"MOGU SADA DA ODEM I DA SE VIŠE NE VRAĆAM" Saša Popović otkrio kad NAPUŠTA "Grand", evo šta kaže o penziji
Foto: ATA Images

“Ovi novi kojih ima preko 90 se bore i izazivaju ove izabrane. Svaki član žirija ima 30 sekundi i onda se čuje panik taster i mora da priča sledeći”, istakao je on


Saša Popović, kreativni direktor “Grand” produkcije progovorio je o popularnom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” i dotakao se saradnje sa Cecom Ražnatović te oktrio detalje o njegovom ugovoru.

On je prvo pred 17. sezonu “Zvezda Granda” objasnio je nova pravila uvedena u ovaj talent-šou.

– Ovo je 17. sezona „Zvezda Granda”. Naravno da smo morali da uradimo nešto malo drugačije, da bi gledaoci videli nešto što nije bilo. Jedni su izabrani kandidati koji se nisu nikad takmičili i njih trideset dvoje su izabrani od strane mentora. Ovi novi kojih ima preko 90 se bore i izazivaju ove izabrane. Svaki član žirija ima 30 sekundi i onda se čuje panik taster i mora da priča sledeći – počeo je Saša u „Premijeri – Vikend specijalu”, pa nastavio o tome kako se žiri ne ljuti na njega, jer već dugo tu svi zajedno borave i dobro se znaju.

Popović je zatim pomenuo Cecu i otkrio na koliko godina je zaista potpisala ugovor.

– Ne ljute se na mene članovi žirija, mi smo tako dugo zajedno. Oni su u „Grandu” preko 20 godina pojedini. Što se Marije (Šerifović) tiče, mislim da joj je osma ili deveta sezona. Setio sam se te 2015. godine Marije, da bi bila odlična, bilo je mnogo kandidata koji su pevali pop. Na pola prvog takmičenja mi je rekla da više ne bi, ali onda je bilo još jednu, ali više ne, ali ona je ostala. Ćuti ona, ćutim ja, došlo leto, kad Marija zove da me pita kad počinjemo novu sezonu. I to je tako išlo. Sad se više ne postavlja ni pitanje da li bi neko ostao ili ne. Nadam se da će tako biti i dalje. Ceca je došla na tri godine, ali mislim da će da ostane još jedno 33 godine – veruje on, a onda nastavlja rečima:

– „Zvezde Granda” su krenule na „Pinku” i ljudi su se vezali tada za ovaj format. Od svih takvih formata samo su „Zvezde Granda” preživele. Kad bih nabrajao koga smo sve stvorili trebalo bi nam baš mnogo vremena. Nema kraja… Milan Stanković je bio hit hitova kad se pojavio, pevač vrhunski. On je izuzetno jedna inteligentna osoba i pametna. Shvatao je posao. Imao je jak zalet, preko noći mu je dunulo da napusti „Grand”. On je trebalo da bude velika zvezda i da napravi veliki koncert. Naravno da bih mu se javio kad bi me pozvao na telefon. To je bilo davno, još 2010. godine. Nemam više nikakvog uticaja sada, ne radim pesme – poručio je on.

Izvor: PressSerbia/Telegraf

PRess Serbia