Booking.com
VIP Džet-set

Srpski voditelj ljubi 2 i po decenije mlađu, venčali su se u Španiji, a priznaje: “Imam i kuće i stanove”

"JA SAM DOBAR KONJ ZA KOJIM SE DIŽE PRAŠINA" Peja posle otkaza na TV "Hepi" kaže da je SAM KRIV
Foto: Instagram

Voditelj Zoran Pejić Peja ljubi 25 godina mlađu fatalnu crnku Draganu, a jednom prilikom je rekao kako su ga njene godine podmladile.


Zoran Pejić Peja i lepa crnka venčali su se pred tri godine na Ibici i od tada uživaju u svakom trenutku zajedničkog života.

Peja je istakao da je njegova supruga pre svega “jedna velika dama i divna osoba”, te da je on zahvaljujući njoj jako voljen čovek. Neposredno pred svadbu u medije je dospela vest da je Peja Dragani platio ugradnju silikona u grudi, kao i da je tražila da on uradi zube.

– Njena je želja bila da ona meni pokloni zube, a moja želja je da ona uradi grudi. Ona je ispunila moje želje posle godinu dana, a ja sada ispunjavam njene – rekao je Peja tada, pred Draganinu operaciju.

Često radi i kao voditelj slavlja širom Evrope, odakle nosi brojne uspomene. Tokom svoje dugogodišnje karijere, Peja je posetio mnoge gradove, ali uprkos zahtevnom radnom vremenu u Parizu, ova prestonica u njegovom srcu ima posebno mesto.

– Njihova veselja su maratonska, ali oni su tako velika gospoda i džentlmeni oni odmah vode na Šanzelize i ima jedan fin restoran gde mi obično jedemo škampe, dagnje i jastoge, puževe i to je tamo takav specijalitet koji se služi na jednom ogromnom ovalu punom leda. Taj ugođaj i te večeri i druženja, to je nešto posebno – izjavio je voditelj za “Grand Online”.

Nikada nije krio da od svog posla odlično zarađuje, a novac se uvek trudio i da pametno iskoristi.

– Ja sam tamo godinama radio, mnogo sam para zaradio i kuće i stanove sada imam sve zbog Pariza. Bilo je teško, ali jako lepo jer smo se družili – kaže Peja.

Inače, voditelj je bio u braku sa Zlatom Petrović sa kojom ima sina, a drugi put je na “ludi kamen” stao u 52. godini i to na tajnom venčanju na plaži u Španiji.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia