Booking.com
Beograd Društvo Džet-set Estrada News Srbija VIP

Šešelj brani Vendi na sudu, nedozvoljava da joj zaplene imovinu!!!

Šešelj brani Vendi na sudu, nedozvoljava da joj zaplene imovinu!!!

Šešelj brani Vendi na sudu, nedozvoljava da joj zaplene imovinu sudski izvršitelji!!!


Vesna kaže da joj je drago što je Šešelj poručio da će joj pomoći u borbi sa izvršiteljima, koji su već tri puta pokušali da joj zaplene stvari zbog duga od 300.000 dinara

Vesna Vukelić Vendi prihvatila je ponudu Vojislava Šešelja da joj kao pravni ekspert pomogne u borbi sa sudskim izvršiteljima, koji joj prete zaplenom imovine zbog duga od 300.000 dinara.

Još jednom se pokazalo da je izreka „Stara ljubav zaborava nema“ i te kako tačna. Naime, nakon što je lider radikala preko Kurira ponudio pomoć bivšoj devojci, kojoj su izvršitelji prošle nedelje po treći put pokušali da zaplene stvari, pevačica je rešila da mu se javno zahvali.

Očekivana ponuda

– Drago mi je što se oglasio moj bivši dečko, kojem sam tepala Car Dušan. Odreagovao je kao pravi vitez! To je i očekivano od njega. Naš odnos nije počivao na jeftinoj pohoti i ostrašćenosti, koja je karakteristična za ovo vreme u kojem se muškarci utrkuju da puste ženu da ide kao iscepana životinja. Moj odnos sa Šešeljem nije počivao na trljanju tela, nego na prijateljstvu, i zato se i razumemo tako dobro – počinje Vendi i objašnjava kako je došlo do toga da sudski izvršitelji zakucaju na njena vrata.

Pravni ekspert

– Imala sam problem s prodavačicom jaja koja je veliki fan jedne pevačice. Ona me je fizički napala na pijaci i posle četiri godine suđenja izgubila je spor. Međutim, dok sam bila na Farmi stigao mi je poziv za ročište, koji nisam potpisala – priča Vendi i dodaje:

– I pored toga, posle nekoliko meseci, saznajem da se pojavio taj poziv s mojim falsifikovanim potpisom, pa ispada da sam ga primila a nisam došla na suđenje. Na osnovu toga suprotna strana je pokrenula novi sudski spor, u kom traže 300.000 dinara od mene.

Sud je presudio u njenu koristi i odbio moju žalbu na presudu. Sad ja tražim veštačenje grafologa da tako dokažem da je moj potpis falsifikovan i zato se obraćam Šešelju: Vojo, pogledaj ovo! Da se krstiš i levom i desnom rukom. Tebi kao pravnom vitezu i ekspertu sve će biti jasno i zato te molim za pomoć, kao što si ti uvek radio – završava pevačica.

Fajt
Vendin muž UDARIO IZVRŠITELJA

Prošle nedelje sudski izvršitelji su upali u stan Vesne Vukelić Vendi kako bi joj zaplenili dva televizora, laptop, dve komode, veš-mašinu i umetničku sliku. U jednom trenutku se pojavio pevačicin muž Branimir Banjac, koji je udario izvršitelja, a svima koji su se tu našli je zapretio:

– Novinari, marš napolje! A vas ću sve da pobijem! – vikao je Banjac, a onda gurnuo advokata oštećene Dragišu Đorđevića i izvršitelja Nemanju Protića udario pesnicom u rame.

About the author

M M

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia