Booking.com
Džet-set VIP

Prva izjava Sergeja Trifunovića o braku sa 23 godine mlađom Isidorom: “Nisam hteo da pravim porodicu sa bilo kim”

Prva izjava Sergeja Trifunovića o braku sa 23 godine mlađom Isidorom: "Nisam hteo da pravim porodicu sa bilo kim"
Foto: Instagram

Sergej Trifunović izgovorio je sudbonosno “da” 23 godine mlađoj Isidori Mijanović, a sada je prvi put za medije progovorio o braku.


Sergeja je voditelj na početku razgovora podsetio na njegovu raniju izjavu da sebe vidi kao dedu okruženog sa mnogo dece, unuka, sa bakom koju voli, pa ga je pitao da li je to sad tako.

– Ja verujem da da, zato što, iz milion razloga. Vrlo je čudno, ja sam želeo porodicu i smatrao da je to vrhunac ostvarenosti čoveka i nikada nisam bio spreman da tu porodicu pravi kompromisno, bilo sa kim da bih uopšte imao porodicu, tako da samo mogu da kažem hvala svevišnjem i što se pojavila osoba sa kojom je to apsolutno moguće.

– Komentarisana je razlika u godinama, je l to ima neke veze sa ljubavlju – osvrnuo se voditelj na razliku od 23 godine između Sergeja i Isidore.

– Njihovi komentari nemaju nikakve veze sa ljubavlju, sa ljubavlju ima veze isključivo ono što se desilo između moje venčane žene i mene. To je to – rekao je glumac, pa prokomentarisao navode ljudi da se promenio:

– Sasvim sigurno da ima istine u tome da sam se promenio, jer smatram da je jako glupo da se čovek ne menja. Mi menjamo DNK svaki dan, a ne sebe i svoje navike ukoliko smo naravno pametni. Verovatno jesam i verovatno je to bio onaj momenat “kada središ kuću, onda se pojavi i gost”. Zaista sam počeo da sređujem kuću skoro godinu dana nego što se gost pojavio, verujem da je ovo isključivo rezultat toga. Da ja nisam nisam zavrnuo rukave da pospremim kući, da li bi se gost uopšte pojavio. Ali učinio sam taj napor i Bogu hvala to je tako.

Sergej je pokušao da objasni i šta ga je nateralo da se menja.

– Ništa određeno me nije nateralo, zamor materijala. Imam 51 godinu iako ni sam sebi ne izgledam, tako. Došao je neki momenat prirodno. U jednom trenutku sam zavapio “Bože, daj mi novog mene”, želim da se rodim nekako nov i nekako se tako i desilo. Brak je stvar koja je posledica, ona nije stvar koja me je promenila – rekao je glumac u emisiji “360 stepeni”.

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Princ – Ajša (Official Video)

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

јун 2024.
П У С Ч П С Н
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia