Booking.com
Lepota i zdravlje News

Predstavljamo: HYDRAPHASE INTENSE

HYDRAPHASE INTENSE Flacon Serum FRGB 30ml det 2 1 e1456406144685

HYDRAPHASE INTENSE LINIJA PROIZVODA ZA DUGOTRAJAN OSEĆAJ PRIJATNOSTI[divider]

Isušena koža je vrlo čest problem koji prepoznajemo po sledećim znakovima na koži: hrapava koža bez sjaja, borice koje nastaju usled isušenosti posebno na predelu oko očiju, nedostatak elastičnosti, povremeno perutanje i zatezanje kože. La Roche Posay predstavlja liniju proizvoda HYDRAPHASE za osetljivu kožu koja se temelji na inovativnoj ciljanoj tehnologiji za dugotrajno čuvanje vlažnosti kože, kao i na termalnoj vodi La Roche-Posay. Proizvodi linije HYDRAPHASE UV INTENSE krema i serum posebno su prilagođeni za negu osetljive i isušene kože.

Voda čini 70% kože. Njena prisutnost je neophodna: ona koži daje mekoću i elastičnost. Zdrava koža je, pre svega, dobro hidrirana.

Ukoliko kožu ne snabdevamo vodom redovnom, nabrojeni znakovi postaju sve vidljiviji i koža ubrzano stari.

Koža stari pod uticajem UV zraka. Dan za danom UV zraci ulaze duboko u kožu i oštećuju čvrste veze i narušavaju epidermalnu koheziju. Kada su čvrste veze narušene one više ne zadržavaju vodu. Voda isparava i koža je sve više dehidrirana.  Zaštitom kože od UV zraka štitimo čvrste veze i na taj način prolongiramo hidrataciju.

SVAKODNEVNA HIDRATACIJA KOŽE I PREVENCIJA JE VRLO BITNA

Osetljivu kožu je potrebno pažljivo negovati. Važno je odabrati odgovarajuće proizvode za negu koji dodatno ne nadražuju osetljivu kožu već joj daju vlagu, umiruju je i jačaju njenu zaštitnu barijeru. Istovremeno, zbog nepovoljnog efekta koji sunce ima na kožu, važno je koristiti zaštitu od sunca i UVA zraka. Laboratorija La Roche Posay predstavlja HYDRAPHASE UV INTENSE dugotrajnu hidrataciju ojačanu UV zaštitom i HYDRAPHASE INTENSE SERUM, koncentrisani gel za rehidrataciju.

HYDRAPHASE  INTENSE 24h intenzivna rehidratacija osetljive kože.HYDRAPHASE-INTENSE_Flacon-Serum-FRGB-30ml-det-2

Za isušenu kožu i zaštitu La Roche-Posay predstavlja novu negu HYDRAPHASE  INTENSE  serum i kremu sa UV zaštitom, intenzivnu rehidratantnu negu sa dugotrajnom efikasnošću, ojačanu UV zaštitom. Formula sa visokom koncentracijom aktivnih sastojaka: fragmenti hijaluronske kiseline  trenutno  dovode vodu u kožu i čuvaju ćelijske veze kako bi ojačale  koheziju epidermisa i produžili hidrataciju. Visok udeo termalne vode La Roche-Posay, prirodnog antioksidansa, kožu umiruje i deluje protiv nadraženosti. HYDRAPHASE INTENSE UV, intenzivna rehidratantna nega sa dugotrajnim delovanjem, ojačana je UV zaštitom. Sadrži novu formulu sa oleosomima za optimalno nanošenje i ujednačenu raspodelu filtera na koži. Nega omogućuje 24-satnu intenzivnu rehidrataciju za dugotrajno meku i gipku kožu, a dostupna je u dve različite teksture:

  • Hydraphase UV INTENSE Legere za normalnu i mešovitu kožu
  • Hydraphase UV INTENSE Riche za suvu kožu

HYDRA-UV-INTENSE-LEGERE_Flacon-FRGB-50ml-det 3

HYDRAPHASE INTENSE SERUM koncentrisani gel za dehidriranu kožu, rehidrira kožu i smanjuje zatezanje. Tekstura seruma u obliku gela, dopušta visok udeo aktivnih sastojaka za trenutnu efikasnost. Upijajuća tekstura gela, brzo se upija, sveža je i nemasna. Koža je osvežena i rehidrirana, a dehidrirane linije su izglađene.

HYDRAPHASE-INTENSE-SERUM_Etui-Concentre-50ml-FRGB-det 2

Linija proizvoda HYDRAPHASE temelji se na inovativnoj ciljanoj tehnologiji za dugotrajno čuvanje vlažnosti kože. Redovnom upotrebom hidratantnih nega iz linije HYDRAPHASE koža je intenzivno navlažena i zaštićena od štetnog delovanja UV-zraka zbog čega duže ostaje mlada i elastična.

[1] Kliničko ispitivanje korneometrom, Hydraphase Intense Riche, 24 žene, 18-60 god.

About the author

M M

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia