Booking.com
News VIP

Pogledajte kakvu lepoticu je oženio Nemanja Staletović!

Pogledajte kakvu lepoticu je oženio Nemanja Staletović!
Pogledajte kakvu lepoticu je oženio Nemanja Staletović! Pogledajte kakvu lepoticu je oženio Nemanja Staletović! Pogledajte kakvu lepoticu je oženio Nemanja Staletović! Pogledajte kakvu lepoticu je oženio Nemanja Staletović!
 
Jedan od najtraženijih pevača u Bosni i Hercegovini, Nemanja Staletović je u prošle nedelje izgovorio sudbonosno da.Kako smo već i pisali i prvi objavili, Nemanja je osvojio srce lepe manekenke Andjelike Andjele Vlahović, koja mu se zaklela na vernost do kraja života.
 
Zbog unapred ugovorenih obaveza i nastupa, Nemanja je pravio svadbu u utorak.
 
„Malo je bilo čudno svima što je u pitanju radni dan, ali kako je na svadbi bilo dosta kolega, kojima obaveze nisu dozvolile da to bude vikend i obzirom da i ja imam dogovorene nastupe u narednih par meseci, odlučili smo da svadba bude u utorak“-rekao nam je Nemanja.
 
Nemanjin kum je bio njegov najbolji prijatelj, inače i kolega Petar Mitić, a od kolega smo na svadbi sreli i Ninu i Branimira Lečića, Ivanu Selakov sa dečkom Peđom, Ivanu Pavković, koja je bila u pratnji kuma, Jelenu Kostov, Dinču i još mnogo pevača.
 
Zanimljivo da su mladoženju morali da odvajaju od mikrofona, obzirom da je bio najveseliji i da je imao želju da peva svojoj supruzi, pa su se tako za istim menjale sve prisutne kolege.
 
Iako su dobri prijatelji i imaju i duetsu pesmu snimljenu, Šako Polumenta zbog turneje po Australiji, gde se trenutno nalazi, nije mogao da prisustvuje svadbi, ali je  obećao da će proslaviti kad se vrati.
 
Ovo je definitivno bila jedna od veselijih svadbi na kojoj smo bili.Po mladinoj želji, oboje su bili obučeni u belo i svi su se složili da su mnogo lep par,  a već kroz dva meseca ovaj mladi i lepi bračni par će imati dodatan razlog za veselje, jer očekuju prinovu. 
Inače svi oni koji vole Nemanju, svake nedelje ga mogu  slušati u Beogradu u kafani STARA PESMA na beogradskom sajmu gde nastupa zajedno sa koleginicom Ivanom Pavković.
Pogledajte kakvu lepoticu je oženio Nemanja Staletović!
Pogledajte kakvu lepoticu je oženio Nemanja Staletović! Pogledajte kakvu lepoticu je oženio Nemanja Staletović!

 

About the author

Sinisa Kraljevic

Diplomirani inženjer menadžmenta ,novinar i osnivač sa dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia