Booking.com
Estrada VIP

Ova glumica bila je velika Čolina ljubav: Varnice su odmah sevnule, a on joj je posvetio veliki hit!

Zdravko Čolić napravio haos u Hrvatskoj, žene htele samo jedno!
Foto: ATA Images

Glumica Jasna Ornela Beri, koja je tri godine mlađa od Zdravka Čolića, bila njegova prva ljubav.


Slavni Zdravko Čolić već godinama je u srećnom braku sa suprugom Aleksandrom s kojom ima dve ćerke, Unu i Laru, a o njegovom privatnom životu se malo toga zna.

Tako je malo kome poznato i da je glumica Jasna Ornela Beri, koja je tri godine mlađa od Zdravka Čolića, bila njegova prva ljubav.

Zdravko Čolić bio je, a i dalje je jedan od najvećih zavodnika bivše Jugoslavije, za njim su ranije ludele mnoge poznate dame, među njima je i glumica Jasna.

Pevač je o svojoj nekadašnjoj ljubavi, retko je govorio u javnosti. Njih dvoje su se u Sarajevu mladi zaljubili jedno u drugo, a detalje njihovog odnosa svojevremeno je otkrila Jasna.

Ljubav se desila početkom sedamdesetih u Sarajevu, gde su oboje živeli, a Jasna je tada važila za jednu od najlepših devojaka na ovim prostorima. Došlo je do susreta između Čole i nje i ljubav je odmah planula. Kako se pričalo tada, ljubav je bila iskrena i velika, a o tom periodu svedočila je i Jasna, ali tek 47 godina kasnije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JasnaOrnelaBery (@jasnaornelabery)

“Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo muzičari već i glumci, slikari. Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvek će imati jedan deo u mom srcu koji je samo rezervisan za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život”, istakla je ova lepa glumica za jedan bosanski medij.

Kako je rekla, putevi su im se razdvojili, a prvi put posle rata sreli su se u Beogradu.

“Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspešno održava i danas. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu “Noć mi te duguje”, koju je sam napisao.

“Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji”, istakla je Jasna.

Ona je gumila u filmovima “Na putu”, “Grbavica”, “Nafaka”, ali i “U zemlji krvi i meda” koji je režirala Anđelina Džoli.

Izvor: PRessSerbia/Telegraf

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia