Booking.com
Entertainment Estrada

“OSTALI SMO BEZ NOVCA,TAKO TVRDE” Melina Džinović otkrila šta se dešava sa luksuznom VILOM koju ona i Haris grade u Beogradu

Haris Džinović morao da se iseli iz vile!

Pevač Haris Džinović i njegova supruga Melina Džinović, već gotovo dve godine grade vilu u Beogradu, a modna kreatorka kaže da im se ne žuri da se usele u novu kuću, budući da je za njih dom svako mesto na kome je porodica na okupu


Melina Džinović osvrnula se na pojedine glasine da porodica Džinović navodno nema novca da dovrši luksuznu vilu.-

Naša kuća postala je takva misterija za javnost. Ostali smo bez novca, pa je gradnja stala. Tako bar svi tvrde i bolje znaju od nas i upoznati su sa našom finansijskom situacijom – rekla je kreatorka za “Srpski telegraf” i dodala:

– Gradimo svoju kuću snova. Ne žuri nam se, završićemo je nekada, mislim da je ne gradimo dugo. Neću imati sobicu za šminku i frizuru. Nekretnina mi je preko glave.

Ona navodi da je za nju dom svako mesto na kome su njen suprug Haris i njihova deca.

– Meni je dom kada sam sa svojim suprugom i sa svojom decom, u odnosima kakvim jesmo već 17 godina. Dom mi može biti hotel i svako mesto na planeti. Dom mi se ne veže za imovinsko i vlasničko stanje, to nam nije bitno. Sretni smo što smo zajedno i što je tako kako jeste već duži niz godina. Šta su bitni kvadrati ako nemate ono što mi imamo? Skladna porodica i ljubav su iznad svega – zaključila je Melina za gorepomenuti list.

Kako je “Blic” već pisao, Melina i Haris su podjednako uključeni u izgradnju kuće, s tim što svako ima sebi omiljen kutak kojim se više bavi nego ostalima.

– Sa Melinom je lakše sarađivati iako i ona ne odstupa od nacrta koji su dogovoreni. Međutim, ona, za razliku od Harisa, ne menja zamisli često. Njoj je bitno da dnevni boravak bude prostran i da bazen, koji će biti u donjem nivou, bude izgrađen kako treba. To neće biti mesto za brčkanje i odmaranje u džakuziju, već pravi bazen u kojem će moći da se pliva i rekreira. S druge strane, Haris je zadužen za muzički studio koji će biti u okviru kuće, vinski podrum, ali i kuhinju koja će biti ogromna – rekao je nedavno naš izvor.

Haris Džinović uveliko se priprema za koncerte koje će u decembru održati u Sava centru. Jedan koncert zakazan je za 25. decembar, dok će uskoro biti saopšten i drugi datum.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia