Booking.com
Reality Zadruga

OGLASILA SE HITNO MARIJA KULIĆ NAKON SKANDALA SA BIVŠIM ZETOM

Miljana pokazala izveštaj lekara, Kulićeva je bila u bolnici za neurologiju
Foto: Printscreen

Sada se oglasila i Marija Kulić i otkrila da je to tačno, a sada je ispričala i razlog.


Ivan Marinković u rijalitiju “Zadruga” govorio je o Miljani Kulić sa kojom ima sina Željka.

Ivan je rekao kako su ga Kulići dočekali u Nišu, kad je išao da bliže upozna svog sina. Kako je rekao, Miljanina sestra Tijana ga je napala i isterala iz kuće.

Sada se oglasila i Marija Kulić i otkrila da je to tačno, a sada je ispričala i razlog.

– Sve je rekao tačno, sem, zbog čega je bila takva Tijanina reakcija. Kao prvo, Tijana neizmerno voli Željka. To je neopisivo koliko je vezana za njega. Nema dana da ga nečim ne iznenadi. Samim tim je i preosetljiva na njega. Jedva je čekala da vidi Željkovu reakciju kad mu kažemo da mu je to tata i pripremali smo ga za njegov dolazak. Miljana ga je pozvala, jer je Željko u to vreme stalno pitao: “Gde je moj tata i kad će da dođe kod mene?”. On vidi da po decu u vrtić dolaze i očevi, pa je počeo da ga traži – započinje Marija.

– Zbog njega smo ga i primili. Tijana je bila neverovatno uzbuđena zbog Željkove reakcije. Kad je videla da je ušao u dvorište, odmah je izašla, a ja sam držala Željka u naručju da ga dočekamo. Šta se desilo? Som ulazi u dvorište, prolazi pored Željka, rukom ga protrese po kosi, u prolazu, govoreći: “Gde si, bre, ti?” i odlazi kod Siniše u dnevnu sobu, seda pored njega, tik uz njega i počinje da prica nešto nebitno, kao svratio je u prolazu – dodaje Marija.

– Tijani su se oči napunile suza i odmah je sa Željkom ušla u njegovu sobu, da je ne vidimo da plače. Sedeli su u sobi, a ovaj som uopšte nije ušao da se sa njim poigra ili popriča. Tijana nije više mogla da izdrži, srce bi joj prepuklo, uletela je u dnevnu sobu, gde je ovaj sedeo i obratila se njemu rečima: “Je li, kako te nije sramota da prođes pored deteta koje te čeka, a da ga ne poljubiš?”. Tako je krenula rasprava između njih, gde mu je rekla da sat vremena priča o svom psu, a došao je da vidi dete – završava Kulićka za “Pink.rs”.

Foto: Printcreen
Izvor: PRessSerbia/ ESPRESO

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia