Booking.com
Company Društvo Entertainment Gadgets and Tech Lifestyle News Slobodno vreme Srbija Zanimljivosti

Nova platforma Greetzly: Pitaj poznate osobe

gricli

Nova platforma Greetzly: ‘Najuzbudljivija stvar koju si napravio/la ovog leta?’


Saznaj šta poznati trenutno rade ili planiraju, koristeći Q&A aplikaciju preko koje korisnici komuniciraju sa svojim idolima.
Greetzly – platforma, na kojoj korisnici mogu komunicirati sa svojim omiljenim pevačima, glumcima, sportistima kao što su Sergej Ćetković, Boban Rajović ili klub Crvena Zvezda, predstavlja svoju novu aplikaciju na našem području!

Koristeći Greetzly, korisnici dobijaju personalizovane video-odgovore od svojih idola na njihova pitanja ili zahteve za video-pozdrave.

Oduvek ste želeli pitati Divlje Jagode ili Frajle odakle im inspiracija za njihove pesme?

Ili koja bi bila poruka Petra Graša da ima 60 sekundi da se obrati celoj naciji? Sada to možete učiniti!

Greetzly je prva mobilna aplikacija koja omogućava korisnicima da dobiju personalizirane video-poruke od njihovih idola, dok istovremeno podržavaju humanitarne organizacije. Korisnik pošalje pitanje koje želi (”Koja je tvoja inspiracija”, ”Koja je bila tvoja najteža odluka u životu”, ”Ko su bili tvoj idol”, itd.) svom najvećem idolu. Odgovore će dobiti lično od umjetnika u trajanju od 30 sekundi.

52e8c3baeb6ee573fc3a9edded6bf515

Aplikacija dozvoljava korisnicima da odaberu iznos koji su spremni da izdvoje za video-odgovor.

Deo od svake uplate ide za organizaciju koju sam umetnik odabere. Ali zabava ne prestaje tu! Osim što mogu postaviti pitanje, korisnici mogu pretražiti pitanja drugih korisnika i pogledati odgovore na njihova pitanja.

Podržani od SOS Dečija Sela, Fondacija Nataša Kovačević i organizacije Sve za Nju

Poznati iz našeg regiona podržali su Greetzly još od samog početka i verovali u našu ideju. Antonija Šola, Viktor Savić, Ruža Rupić, Tajči – koriste Greetzly kako bi bili u kontaktu sa svojim fanovima i pratiteljima.

Mobilna aplikacija omogućava umetnicima da pruže jednu vrlo perosonalizovanu uslugu svojim pratiteljima i tako učvrste vezu sa njima.

Dodatno, ovo može biti alat za promovisanje događaja i/ili albuma, ili jednostavno da podele sa njima svoje buduće planove.

‘’Ponosni smo što smo deo ovog projekta. Ovakve akcije daju smisao i vidljive rezultate našeg zalaganja!“ – Filip Sunturlić, Marketing Direktor KK Crvene zvezde

Dušan Pavić, regionalni direktor, dodaje: ‘’Imamo odlična iskustva s korisnicima Greetzly aplikacije iz našeg reguiba i jako smo uzbuđeni videti njihove reakcije na našu novu aplikaciju! Želimo stvoriti pozitivne osećaje koji zatim postaju nezaboravne uspomene! To traje čitav život, to je Greetzly!’’

Koristeći Greetzly, korisnici mogu saznati puno više o svojim idolima – tako je jedna Sergejeva obožavateljka dobila njegov odgovor na pitanje “Najuzbudljivija stvar koju si napravio ili planiraš napraviti ovog leta?”.

Odgovor: http://www.greetzly.com/collections/afda8efda57562f75d0dbd4d4bac1d7d

[button color=”” size=”” type=”round” target=”” link=””]

O Greetzly-u:

Greetzly projekat je pokrenut 2015. godine od strane dva Austrijanca – Paul Resch i Alexander Lachinger i trenutno ima kancelarije u Berlinu i Beču.

Fokus je otpočetka bio na internacionalizaciji – platforma je sada dostupna u Italiji, Francuskoj, Srbiji, Hrvatskoj, kao i u državama njemačkog govornog područja.

Uskoro je naša aplikacija dostupna i u SAD, a prva javna osoba koja nas je podržala jeste Tatjana Tajči Kameron i kao i američka organizacija Thistle Farms!

Javne ličnosti i brendovi na Greetzly-u dolaze iz raznih sfera društva – TV, sportske muzičke ikone, koje su sada dostupne svojim pratitejima širom Europe i sveta

[/button]

Preuzmite Greetzly aplikaciju

Sergej Ćetković:

P: Je li istina da ti je idol bio Bruce Lee i zašto baš on ako ne treniraš karate?

 


Frajle:

P: Kako je bilo u New Yorku

 

Više informacija: http://www.greetzly.com

Facebook: https://www.facebook.com/greetzly

About the author

Redakcija Press Serbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia