Početna » VIP » Estrada » “NEKI BI VOLELI DA ME VIDE RAZAPETU”: Vesna Zmijanac otvoreno o navodnim problemima sa zetom Reljom Popovićem
Estrada VIP

“NEKI BI VOLELI DA ME VIDE RAZAPETU”: Vesna Zmijanac otvoreno o navodnim problemima sa zetom Reljom Popovićem

PRAVO PORKELO VESNE ZMIJANAC: Isplivali svi detalji, ovo je JEDINA ISTINA
Foto:Printscreen/ Instagram

Folk zvezda Vesna Zmijanac oglasila nakon priča da navodno nije u dobrim odnosima sa zetom Reljom Popovićem, te da joj je on navodno čak zabranio da prisustvuje proslavi povodom rođenja druge unuke.


Vesna je ispričala da je istina ta da je na dan rođenja unuke slavila sa Reljom i njegovim prijateljima u jednom restoranu, ali da na slavlju koje je organizovano uveče nije bila.

– Što ja moram da idem na proslavu tamo gde su mladi i gde su njegovi i Nikolijini drugari i drugarice? Na dan kad se Nikolija porodila bila sa njegovim drugovima, sedeli sam u jednom lokolu, pa sam sutradan vodila svoje drugarice i kod kuće sam imala slavlje za neke ljude. Neki bi voleli da me vide razapetu, to je druga priča. Čuj, meni Relja zabranio da dođem na slavlje! – počela je Vesna.

– Mi smo jedana skladna porodica koja je dobila pojačanje, prinovu, mnogi treba da se ugledaju na Nikoliju i Relju, na nas, kao porodicu! Nismo mogli da uđemo u porodilište, prve slike na vagi, pa redom, slao mi je Relja koji je bio na putu iz Makedonije i svu komununikaciju sa njim sam imala do uveče, jer je on komunicirao sa doktorom – dodala je pevačica.

Vesna još uvek nije videla unuku uživo, ali prema slikama koje su joj slali, kaže da je ona “njena bucka”.

Izvor: PressSerbia/Telegraf

PRess Serbia