Booking.com
Estrada

Miloš Timotijević o anegdoti sa snimanje serije “Sablja”: “Bilo je traumatično!”

Milos Timotijevic

Miloš Timotijević, u seriji “Sablja” koja sa emitovanjem počinje na jesen, tumači lik Mileta Lukovića Kuma. U emisiji “Kec na jedanaest”, naš popularni glumac otkrio je pojedine detalje, ali i anegdotu sa snimanja serije.

“Meni je ta uloga dosta lako došla, sela mi je. Zvao me Vlada Tagić i saopštio mi da bi oni hteli da tumačim lik Mileta Lukovića Kuma. Ostao sam zbunjen. Otišao sam na Google i video da je Kum ubijen sa nekih 35 godina, a ja u tom trenutku imam 48″ – priča Miloš i dodaje:”Rekli su mi da ne brinem, jer su oni izgledali starije, a mene će malo podmladiti, pa sam pristao. Bilo mi je to jedino važno” – dodaje.

Miloš je otkrio i jednu anegdotu:
“Pitao sam ih kada snimamo scenu hapšenja i ubistva njihovog. Rekli su mi u aprilu. Bio sam oduševljen, jer sam mislio da će biti lepo vreme, jer mrtvi treba da ležimo. Tog dana je pao sneg, duvao je vetar, neko ludilo” – objasnio je i otkrio da je Dušana Spasojevića igrao Bojan Navojec.
“On je po scenariju glavni, a ja sam mu podrška. Zanimljivo je, jer je cela perspektiva Zemunskog klana urađena kroz oči jednog mladog čoveka, koji po prvi put ulazi u Zemunski klan dan pred atentat” – objašnjava Timotijević.

Traumatično iskustvo
“Pogledao sam dve epizode i iz njih nisam saznao mnogo novog. Pogledali smo ih u cugu kada je bila ta prezentacija serije. Bilo je prilično traumatično, i to podsećanje te vrati na taj neki posttraumatski sindrom. Nisam prestao da se znojim sat vremena zbog uticaja te serije na mene. Traumatično, ali ne agresivno, nije brutalno, ali na psihološkom nivou jako teško, ali i predivno u isto vreme. Serija će imati osam epizoda”.

PRess Serbia