Booking.com
Estrada

Gledate ga u rijalitiju Elita, a evo sa kim se poznati frajer muva u spoljnom svetu!

dj neba

Klip koji je osvanuo na internetu iznenadio je, ali i šokirao estradu! Zanosna Vanja Mijatović „zavela“ je ni manje ni više svog dugogodišnjeg prijatelja!

U pitanju je DJ Neba, najpoznatiji regionalni DJ koji je nakon 20 godina karijere u javnosti istupio sa pesmom “Taman” koju je snimio upravo sa Vanjom!

-Vanja je mene odavno “zavela”, pre svega kao prijateljica, a onda i kao jedan od najlepših vokala naše estrade. Potpuno je prirodno da sam se odlučio za nju, jer mnogo verujem u ovu pesmu i samim tim mi je trebao ozbiljan profesionalac, kao što je Vanja – kaže Dj Neba kojeg je Mijatoviċeva “zavela” u spotu.

Vanja i DJ Neba su već sarađivali na brojnim projektima, ali su i nastupali zajedno.

-Kada mi je Neba poslao demo snimak pesme “Taman” zaljubila sam se u nju već nakon prvih taktova. Sećam se da sam je odmah pustila i mojoj mami koja je identično odreagovala. Bez razmišljanja sam pristala na saradnju i verujem da pesma ima velike šanse da se probije do publike. Držite nam palčeve – kaže Vanja Mijatović koja je kao i uvek zasenila stajlingom u spotu.

Dj Neba je pored pesme “Taman” koja preti da postane ozbiljan letnji hit, najavio još saradnji sa najzvučnijim imenima sa estrade, a ova je prva u nizu.

PRess Serbia