Booking.com
Event Koncert Music News

Maya Sar prvi put u Beogradu!

Maya Sar prvi put u Beogradu!

Regionalno poznata kantautorka Maya Sar u sklopu svoje turneje “Live in Theatre” po prvi put će održati koncert u Beogradu 22. februara u Pozorištu na Terazijama.


Maya Sar prvi put u Beogradu!

Nastup u prestonici Srbije sledi nakon uspešnih i rasprodatih gala koncerata u Banjaluci, Sarajevu, Mostaru, Tuzli i Zenici.

,,Uzbuđenje je veliko, jer će to biti moj prvi koncert u Beogradu i Srbiji. Kao i do sada, moj tim i ja vrijedno radimo na pripremama i osmišljavanju detalja za ovaj nastup. Nakon uspješne turneje “Live in theatre” koju smo imali u teatrima BiH, Beograd je prvi na listi gradova u regiji gdje ćemo se moj desetočlani bend i ja predstaviti, i time započeti regionalnu turneju. Radujem se susretu s publikom, pogotovo u čarobnom ambijentu Pozorišta na Terazijama, koje samo po sebi već ima predznak kultnog mjesta”, ističe Maya Sar.

Publika koja prati domaću pop scenu odlično poznaje dosadašnji rad ove pevačice i kompozitorke koja ih je osvojila još 2010. godine prvim singlom “Nespretno”. Maya Sar je inicijator regionalne humanitarne akcije za borbu protiv raka grlića materice Moj je život moja pjesma i autor istoimene pesme, koju je otpevala sa Aleksandrom Radović, Ninom Badrić i Karolinom Gočevom.

Evrovizijski hit “Korake ti znam” Maya Sar je napisala i otpevala 2012. godine, a danas je to jedna od najizvođenijih numera u svim našim muzičkim takmičenjima. Njen prvi samostalni album pod nazivom “Krive riječi” objavljen je 2013. godine i postigao je izuzetan uspeh u svim zemljama bivše Jugoslavije.

Takođe, ova kantautorka potpisuje najveći hit sa aktuelnog albuma Zdravka Čolića, baladu “Zar se nismo shvatili”, a mnogi je znaju i kao članicu benda Dina Merlina, sa kojim je više od deceniju nastupala na koncertnim turnejama širom sveta.

 

Ulaznice za koncert Maye Sar u Beogradu su u prodaji na blagajni Pozorišta na Terazijama, Win Win prodavnicama i online na www.ddtickets.rs po cenama od 2.000,00 i 2.200,00 dinara.

About the author

Sinisa Kraljevic

Diplomirani inženjer menadžmenta ,novinar i osnivač sa dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia