Booking.com
Clubbing Music News VIP

Maya Berović obara rekorde!

Maya Berovic Viva 5

Maya Berović obara sve rekorde i osvaja novom pesmom![divider]

Od kako je izdala novu pesmu “Pauza”, Maya Berović nema ni jedan dan odmora.Osim promocije pesme u emisijama, ova lepa pevačica obara sve rekorde posete po klubovima, a publika peva novu pesmu zajedno sa njom od reči do reči.
“Prezadovoljna sam kako je sve krenulo.Pozivi stižu sa svih strana, a svakodnevno dobijam pohvale za pesmu i na društvenim mrežama.Trudim se, koliko mi vreme dozvoljava da se zahvalim ljudima, ali obzirom da stiže na stotine  poruka, ne mogu baš svakom odgovoriti”-kaže zadovoljno Maya.
Maya Teatro 2
Kako izgleda euforija oko Maye, naša ekipa se uverila u klubu “Viva” u Tuzli, koji je bio ispunjen do poslednjeg mesta, pa je mnogo onih koji nisu stigli na vreme, ostali ispred kluba, obzirom da unutra nije bilo više mesta.
Samo dan kasnije, Maya je nastupila u klubu “Teatro” u Beogradu, gde je takođe vladalo veliko interesovanje.Koliko je bilo dobro, kazuje i činjenica da je Maya te večeri oborila rekord posećenosti u “Teatru”.
Maya Berovic Viva 6
Kako stvari stoje, pevačica se nema čime požaliti, posebno ako se uzme u obzir da pesma za samo desetak dana ima skoro dva miliona pregleda, a kako izgledali Mayini nastupi u ova dva kluba, pogledajte na fotografijama koje su pred Vama!

About the author

M M

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia