Booking.com
VIP Estrada

Keba razvezao jezik o Severini, Milanu i Igoru!

Ozbiljno se povredio na snimanju: Keba završio u Urgentnom nakon pada u TLZP
Foto: Printscreen/TV Pink

Vest da su se Severinini bivši muževi Milan Popović i Igor Kojić pomirili, mesecima izaziva veliku pažnju javnosti, a Dragan Koji Keba je nakon duže medijske ćutnje rešio da ispriča svoju stranu priče.


Dragan Kojić Keba stavio je tačku na priče da je njegov sin Igor bio u svađi sa Milanom Popovićem zbog Severine Vučković. Pevač je istakao da njih dvoje nikad nisu bili u lošim odnosima.

– Ne sećam se da su ikada bili u svađi pa da bi se mirili. Moj Igor i Milan su u svojim intervjuima sve objasnili, svaka moja reč je suvišna tu – rekao je Keba za TV Prva.

Keba ne krije svoju ljubav prema unuku, a kako ističe ponovo bi voleo da postane deda.

– Daće Bog da će mi se ostvariti želja da ću postati deda. Ne mislim da će ljubav biti drugačija nego što je bila prema Aleksandru, on je u mom srcu zauvek. Ne postoji taj merač koji bi mogao da izmeru moju ljubav prema njemu – kaže Keba.

Za kraj se dotakao odnosa sa bivšom snajkom Severinom, a on je otkrio da između njih nema ni malo zle krvi, kao i da mu je ostalo lepo sećanje.

– Rekla kazala me ne zanima. Imam mnogo više lepih uspomena na nju nego loših, tu stavljam tačku na tu priču – rekao je Keba za TV Prva.

Izvor: PressSerbia/Blic

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia