Booking.com
VIP Estrada

Jelena Rozga uživa u popularnosti: Nema ništa lepše nego kad te voli ceo region

Skymusic Entertainment Grupa
Foto: ATA Images

Pevačica Jelena Rozga održaće veliki koncert u Beogradu, aprila 2023. godine, a trenutno radi na novom albumu, tačnije preradi starih dorih hitova.


Jelena je nedavno oduševila publiku nastupom na leskovačkoj Roštiljijadi, gde je ujedno proslavila i svoj rođendan.

Pevačica vredno radi, te će publiku uskoro obradovati novim projektom.

„Nema ništa lepše od toga da te voli cela regija i da tvoje pesme pevaju od početka do kraja. Zato sam i došla na ideju da snimim akustični album na kom se nalazi 19 mojih najvećih hitova. Pesma ‘Zar je ljubav spala na to’ sa Matijom Cvekom je mogla da ide kao bonus na tom albumu, jer se ona izdvaja od svih drugih pesama“, rekla je Rozga, pa je odala:

„S njom smo se igrali aranžmanski, a druge su takve kakve jesu, samo smo ih odsvirali uživo. Uživali smo u svemu tome, još uvek radimo. Baš nakon ovog našeg razgovora idem u studio da otpevam još tri pesme i gotova sam sa albumom. Veliki posao je to bio i da sam znala da će mi oduzeti ovoliko vremena i živaca verovatno bih pričekala s ovim projektom još deset godina. Ali, mislim da će se isplatiti i da će se publici mojoj jako svideti.“

Na akustičnom albumu će se naći i pesme koje je Jelena otpevala u grupi „Magazin“

„Biće tu najveći hitovi koje sam otpevala u grupi, a morala sam na album da stavim i pesmu ‘Ti si želja mog života’. Tu su i ‘Rano’, ‘Ginem’… sve su to prekrasne pesme i uživaćete stvarno. Ostale su iste samo smo dodali puno gudača, harmonike francuske, mandoline, Mediteran… Nema kompjutera, sve je uživo odsvirano i otpevano. Nas 20, svi u jednoj prostoriji, pevamo i guštamo. Kao u ona dobra stara vremena kada nisu postojali kompjuteri. Nema popravljanja falša na ovom albumu, sve je stvarno“, ispričala je pevačica prilikom gostovanja u jednoj emisiji.

Rozga je prokomentarisala i saradnju sa Sašom Matićem i njihovu dietsku pesmu.

„Obožavam pesmu ‘Ti i ja’, i obožavam Sašu Matića i sve što on radi. On je sjajan čovek pre svega, a sjajna je i pesma, sve se nekako poklopilo. Pesma je veliki regionalni hit i presrećna sam zbog toga. Presrećna sam i što ove godine Saša i ja radimo i velike koncerte u arenama. Saša će raditi Zagreb, Split i Beograd, pa tako i ja. Ovom prilikom ću najaviti svoj beogradski koncert koji je 7. aprila sledeće godine i o kom sanjam već jako jako dugo i san se ostvario!“, kaže Rozga.

Izvor: PressSerbia/Nova

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia