Booking.com
Zadruga Reality

Ivana Aleksić nakon prisnog druženja s Tomovićem: Promenila sam mišljenje o njemu, sad je još bolje!

Ivana Aleksić nakon prisnog druženja s Tomovićem: Promenila sam mišljenje o njemu, sad je još bolje!
Printscreen

– Sigurno ne provociram nikoga druženjem sa Vladimirom – rekla je Ivana.


Ivana Aleksić, bivša supruga repera Nenada Aleksića Ša i dalje ne želi da javno govori o reperu, dok sa druge strane o Vladimiru Tomoviću ima samo reči hvale.

Kako je rekla, otkad je upoznala Tomovića . ima još bolje mišljenje o njemu, a uprkos komentarima da druženjem i fotografijama provocira, ona tvrdi da to ne radi.

– Ostala sam u kontaktu sa Vladimirom, naravno. Nakon što smo se upoznali promenila sam mišljenje o njemu, sada je još bolje. Sigurno ne provociram nikoga druženjem sa Vladimirom – rekla je Ivana.

Kako su sada dobri prijatelji i jedno za drugo imaju samo reči hvale, a ljubavi se uglavnom rađaju iz prijateljstva, pitali smo Ivanu da li nakon poznanstva sa Tomovićem postoji šansa da njihov odnos u nekom trenutku preraste u nešto više od drugarstva.

– Ne znam šta bih rekla, za sada je prijateljski odnos… – rekla nam je Ivana ne isključujući mogućnost ljubavi sa Tomovićem.

Pitali smo Ivanu da li se u međuvremenu čula sa Nenadom i da li je istina, kako on tvrdi, da mu je tokom razvoda uzela 120.000 evra, ona nam je odgovorila:

– Ne bih ništa komentarisala, nemam nikakav komentar. Ništa o njemu kao i do sada.

Podsetimo, nakon što je Ša u rijalitiju prevario Ivanu sa Tarom Simov, ona mu je poslala papire za sporazumni razvod braka i kroz nekoliko dana su se i zvanično razveli.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/Telegraf

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia