Booking.com
Estrada

EVA RAS OSULA PALJBU PO KIJI KOCKAR! Glumica SKANDALIZOVANA ponašanjem rijaliti zvezde na setu

EVA RAS OSULA PALJBU PO KIJI KOCKAR! Glumica SKANDALIZOVANA ponašanjem rijaliti zvezde na setu
Foto: Printscreen/ Tv Happy

Eva Ras osula je paljbu po nekadašnjoj učesnici rijalitija i pevačici Kristini Kiji Kockar.


Naime, Eva i Kija bile su deo studentskog filma “Ludnica subotnje večeri”, mladog reditelja Gorana Nikolića, a Eva je bila iznenađena, kako kaže, nadmenošću Kockareve:

– Ona je rijaliti zvezda, ona je jedno izgubljeno stvorenje. Igrala sam sa njom u jednom studentskom filmu. Bila je jako ljubazna sa mnom, ja sa njom. Nismo imale zajednički kadar. Zamislite, dobila je prvu filmsku ulogu kod studenata filmske režije, i znate šta je radila? Menjala je scenario – govorila je Eva pa nastavila:

– Koja je to nadmenost, izglubljenost na ovom svetu? Da ona koja nema pojma šta je filmski jezik, jer filmski je kao i kineski jezik, ako ga niste naučili, vi taj jezik ne znate. Ja sam napustila snimanje tog filma, nisam ni znala šta je, ja sam dva dana snimala, treći dan je ona došla, nastao je haos u ekipi, ja sam pet sati čekala, kad nije krenulo, ja sam otišla kući. Pre neki dan sam od studenata saznala da je zastoj trećeg dana snimanja bio jer je Kija Kockar menjala scenario – rekla je glumica ogorčeno za Glamur.

2493961 screenshot 75 ff

Kija je sve ovo objavila na Instagramu, ali Evi nije odgovarala, već je stavila emotikon srca preko snimka. Povodom svega oglasio se i reditelj spornog filma:

– Menjali smo scenario zbog Eve, ali nema veze, neka je ona pomogla na dan i trećinu umesto dogovorena dva, nek nam je ona živa i zdrava – napisao je Nikolić na svom Instagram nalogu i tako otkrio šta se zapravo dešavalo na setu.

Foto: Printscreen/ Tv Happy

Izvor: PRessSerbia/Kurir

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia