Booking.com
VIP Društvo Srbija

Eva Ras napala Glogovca zbog Cece!

Eva Ras napala Glogovca zbog Cece!

Glumica Eva Ras žestoko napala kolegu Nebojšu Glogovca.


Eva Ras besna je na Nebojšu Glogovca, jer je nedavno izjavio da je žalosno što je Ceca Ražnatović Šekspir današnjice. Glumica je kolegi poručila da bi trebalo da ga bude sramota jer igra Hamleta u 50. godini i da je bio očajan u ulozi geja u filmu “Ustav Republike Hrvatske”.

– Osobi koja se bavi visokom kulturom ne priliči da proziva pevačice koje narod obožava. On je svojim izjavama pljunuo na svoj narod. Za Cecu je pežorativno rekao da je Šekspir današnjeg vremena…Po njegovom mišljenju, on može da igra Šekspira, a Ceca ne, iako je narod obožava. Nekada sam mu davala najviše ocene na glumačkim festivalima, a sada me je razočarao – oštra je bila glumica i osvrnula se na Glogovčevu ulogu homoseksualca i tranvestita u filmu “Ustav Republike Hrvatske” za koju je dobio Zlatnu arenu na festivalu u Puli.

– Moj otac je bio homoseksualac i zbog toga sa pokrićem mogu da komentarišem njegovu ulogu u ovom filmu. Glogovac je te ljude predstavio kao idiote! Nisu jaka šminka i prenaglašenost u ponašanju ono što karakteriše homoseksualce, to je jedostavno nakaradno – oštro je bila glumica prokomentarisala za “Alo!”.

 

(alo)

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

1 Comment

Kliknite ovde da ostavite komentar

  • Gospodjo Ras trebalo bi da znate da ne obozavaju svi Srbi doticnu pevacicu da ne kazem pevaljku! Osim ako niste potpuno izgubili kompas gostujuci po raznim rijaliti programima!

PRess Serbia