Booking.com
News Pop Kultura Showtime Svet VIP

ODBILA POZIV MARŠALA TITA: “Biću glumica i posle Tita”

Eva Ras se Titu dopala zbog uloge u filmu „Ljubavni slučaj”, ali je predstava bila preča od njega

Eva Ras se Titu dopala zbog uloge u filmu „Ljubavni slučaj”, ali je odbila njegov poziv zbog predstave koju je igrala


Čuvena srpska glumica Eva Ras nedavno je objavila novu knjigu „Srbijo, ljubavi moja”, kojom je izrazila svojevrsnu ljubav prema srpskom narodu, koji se uspešno borio protiv svih nedaća, naročito u periodu vladavine Josipa Broza Tita.
Otkriva kako je svojevremeno dala šut-kartu tadašnjem predsedniku Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije i da je dugo očekivala da zbog toga bude surovo kažnjena.Kako je Eva bila atraktivna mlada glumica, nije ni čudo što je zapala za oko Titu, koji ju je pozvao da mu se pridruži u uživanju na Brionima i bude njegova specijalna gošća.

Dok sam bila na festivalu u Puli, Titovi emisari su me u njegovo ime pozvali da dođem kod njega na Brione, a ja nisam htela, jer sam imala predstavu. Zvao me je zbog filma „Ljubavni slučaj”, u kojem sam igrala onu golu ribu. To mu se dopalo, ali se malo prevario kada je reč o meni. Onda je direktor filma rekao: “Ne možeš igrati predstavu kad maršal zove”. Ja sam mu uzvratila: “Biću glumica i posle Tita” – priseća se Eva, jedna od retkih koja je pristala da se skine do gole kože pred kamerama u to vreme.

About the author

M M

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia