Booking.com
VIP Estrada

Dečko Tanje Savić kao dete doživeo veliku tragediju! Pevačica otkrila detalje iz Mukijevog detinjstva

Tanja Savić se posle udaje za mukija seli za Ameriku?! Njihovi roditelji očajni
Foto: Printscreen/ Instagram

Tanja Savić nedavno je otkrila da je njeno srce osvojio 11 godina mlađi muškarac, pilot, Muhamed Muki Bešić.


Pevačica se od tada ne odvaja od svog izabranika, a nedevno je gostovala u jednoj emisiji gde je progovorila o odnosu sa Mukijem, ali i o teškim situacijama iz njegovog privatnog života.

Nakon što su mediji pisali da Tanjna majka ne podržava vezu ćerke, pojavila se i priča da i otac Bešića takođe nije srećan zbog njegovog izbora. Međutim, Savićeva je sada izjavila da to nije istina i da je Muki nažalost još kao mali doživeo veliku tragediju, kada je sa 12 godina ostao bez oca.

– Pisalo se da od mog partnera otac ne odobrava našu vezu. Međutim, njemu je otac preminuo kad je on imao 12 godina. To mu je donelo tu borbenost i sve ono što je danas. – rekla je pevačica.

Podsetimo, Muki je rodom iz Bijeljine, a živeo je u Nemačkoj i Belgiji, dok sada živi i radi u Americi. Iako je njihova veza otkrivena još početkom godine, pevačica ju je tek pre nekoliko dana potvrdila. Oglasila se na mrežama i zajedničkim fotografijama pokazala koliko je srećna.

– Jeste li ikad zastali i pomislili: „Vau, za ovo sam se molila, a sada je tu i dešava mi se“ – navela je Tanja na Instagramu.

Izvor: PressSerbia/Pink.rs

PRess Serbia