Booking.com
Zvezde granda

Ceca Ražnatović progovorila o Snežani Đurišić, jedna stvar ju je posebno iznervirala!

Ceca Ražnatović progovorila o Snežani Đurišić, jedna stvar ju je posebno iznervirala!
Foto: ATA Images

Potez Dušana Vukadinovića i njegove majke i te kako ju je potresao


Ceca Ražnatović je, baš kao i ostali članovi žirija „Zvezda Granda”, maksimalno posvećena svojim kandidatima, a to je i pokazala u okviru „Ceca show-a” koji se prikazuje na televiziji „Blic”. Ona je pustila kamere na jednu njihovu probu, gde su se takmičari zajedno s mentorkom doslovno o svemu dogovarali, a tokom koje se Ceca ponovo dotakla afere „mito” i priznala da ju je čitava priča mnogo potresla.

– Jeste videli skandal… Ja sam se baš potresla, to je toliko ružno i jadno. Klevetom se ništa ne dobija, to je toliki greh i tako neljudski. Ko će sutradan sa tobom sarađivati onda… – kazala je Ceca, a onda dodala:

– Ovo je naša dobra volja, niti mi moramo da budemo mentori, to je apsolutno samo dobra ljudska volja i onda da te neko okleveta… To je ozbiljan greh – istakla je, ne skrivajući koliko je razočarana.

Pevačicini saradnici i kandidati gotovo da su se uglas sa njom složili.

– Ovaj šou ne bi postojao toliko dugo da postoje takvi skandali – rekao je jedan od kolega, nakon čega se Ceca bila složila, pa dodala da su „Zvezde Granda” ozbiljan projekat u kom se takve stvari nikako ne dešavaju.

Foto: ATA Images

Izvor: PRessSerbia/ Alo.rs

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia