Booking.com
Estrada News Reality Zvezde granda

Brenin sin Viktor smuvao Aleksandru Mladenović

Brenin sin Viktor smuvao Aleksandru Mladenović

Brenin najmlađi sin Viktor Živojinović smuvao pevačicu Aleksandru Mladenović !


Po ugledu na stariju braću, kao i na oca Bobu, Viktor Živojinović zaveo folkerku Aleksandru Mladenović. To joj nije pomoglo da pobedi – na kraju je osvojila peto mesto

Viktor Živojinović (18) smuvao je Aleksandru Mladenović (22), od koje se nije odvajao u finalu „Zvezda Granda“.

Najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića očigledno je krenuo stopama svog oca, ali i braće Stefana i Filipa, koji su takođe slabi na pevačice. On je u Sarajevo stigao dan ranije kako bi u finalu podržao folkerku iz Žitorađe. Ekipa Kurira je zabeležila veoma prisan odnos Breninog sina i pevačice.

viktor zivojinovic aleksandra mladenovic zvezde granda 1468707484 951795

Viktor je jedini imao privilegiju da ulazi u žensku garderobu, a sve vreme se motao oko Aleksandre. Najzanimljivije je bilo dok su čekali rezultate glasanja. Tada su se njih dvoje izdvojili od ostatka ekipe, otišli u bekstejdž i nazdravljali viskijem.

– Nemam ja devojku, imam dečka. Ja sam ovde samo da pomognem devojkama, da im nosim kofere i sve drugo što zatreba – branio se Viktor kad smo ga pitali za novu devojku.
Međutim, Viktorovo zalaganje Aleksandri nije pomoglo da pobedi – na kraju je osvojila peto mesto.
U elementu... Sin i mamaU elementu… Sin i mama
Podsetimo, najstariji Bobin sin Filip u vezi je s bivšom takmičarkom „Zvezda Granda“ Aleksandrom Prijović, dok je Stefan donedavno bio u ljubavi s još jednom folkerkom Nadicom Ademov.

Dva sveta
MARIJA SE ŠALI, KARLEUŠA OZBILJNA

Marija Šerifović se sve vreme šalila sa članovima žirija, posebno sa Viki Miljković. S druge strane, diva Jelena Karleuša je zahtevala da u Zetri dobije posebnu prostoriju. Ona je na finale stigla s velikim zakašnjenjem.

About the author

M M

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia