Booking.com
Entertainment Estrada

“Brena mi je rekla da donesem 40.000 MARAKA”: Pevačici prvi muž uzeo imovinu, zbog drugog razvoda je dugo patila, a o ovom detalju iz prošlosti je ćutala

Svi je znaju kao Minu Kostić, a ovo je ustvari njeno pravo ime!
Foto: Printscreen/Tv Pink

Pevačica Mina Kostić progovorila je o braku sa prvim suprugom Tikom, odnosu sa drugim mužem Igorom Kostićem, ali i o jednom događaju iz prošlosti koji je vezan za Lepu Brenu.


Mina Kostić pre mnogo godina bila je udata za prvog muža Tiku, koji joj je nakon razvoda uzeo veći deo zajedničke imovine.

– To sam zaboravila i oprostila. Sve u tom braku sam ja stekla. Niko me nije tukao po ušima da stavim sve na njegovo ime. Verovala sam ljudima. To mi je velika škola. Tada sam bila povređena i osećala se iskorišćeno. Našla sam snage da mu oprostim, molim se za njega i njegovo zdravlje – ispričala je Mina za “Kurir”.

Pevačica se potom udala za kolegu Igora Kostića, poznatog kao Igor X, sa kojim je dobila ćerku. Razvod od Igora joj je, kako kaže, veoma teško pao.

– Mnogo sam to teško podnela, patila sam. Razmišljala sam da li je greška što smo se razišli, mislila sam da ćemo se pomiriti, ali nije uspelo – priznala je Mina.

Kako kaže, Igor joj finansijski pomaže oko ćerke, ali mu pevačica ne traži veliki novac.

– Naravno. Dođe i da mi novac na ruke ili detetu kupi šta treba. Suludo je da mi daje ne znam koje pare jer on ne radi, drugo, ima još jedno dete i ja sve razumem. Što se mene tiče, ne mora ni da daje – rekla je ona u svojoj ispovesti.

Mina je u detinjstvu živela skromno, ali kada je počela da peva sve se promenilo.

– Jesam, ali sam od 16. godine zarađivala nenormalne novce. Radila sam s Bekijem Bekićem, pokojnim Janetom, da ne pričam o kriminalcima. Devedesetih sam pevala u Kaluđerici. Kada sam došla, šokirala sam se gde treba da pevam. Njiva! Tri meseca smo tu radili, to je držao pokojni Karanfil, Fuka, to je bio čovek iz podzemlja koga su svi znali. Ne postoji čovek iz sveta kriminala koji tamo nije bio. Bila sam zaštićena kao beli medved. Ko god uđe, ja počnem da pevam njegovu pesmu, a oni samo vade lovu. Radilo se od devet uveče, pa do podne – ispričala je pevačica za pomenuti list, a potom se osvrnula na jednu situaciju sa Lepom Brenom, koja je želela da Mini pomogne u karijeri.

– Sećam se da je Brena, kad sam pevala u Švajcarskoj, pitala odakle sam, kažem iz Beograda, pošto su pisali da sam iz Orašja. Rekla mi je: “Donesi 40.000 maraka i ja ću da ti pomognem”. Možda sam i mogla da ih skupim, bila sam najskuplja pevačica, ali nisam znala da ih uštedim. Ali desilo se sve kad je trebalo da se desi – ispričala je Mina.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia