Booking.com
Džet-set VIP

Bojana Rajić proslavila TREĆU godšnjicu braka na egzotičnoj destinaciji!

Bojana Rajić proslavila TREĆU godšnjicu braka na egzotičnoj destinaciji!

Nekadašnja manekenka i bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića zaklela se na večnu ljubav svom izabraniku Branislavu Đurđeviću 7. jula 2015. godine


Nakon što je svom izabraniku pre tačno tri godine izgovorila sudbonosno “da”, a nekoliko meseci kasnije poželela i dobrodošlicu svom drugom nasledniku, sinu Vukašinu, nekadašnja manekenka potpuno se posvetila porodičnom životu i povukla se iz javnosti.

– Otkako imam funkcionalnu porodicu i brak, shvatila sam da sam tek sad tamo gde želim da budem. Neke životne okolnosti i dešavanja u životu su me naučile da tugu i bol možeš da podeliš sa celom planetom, ali kad si srećan to sakrij kao zmija noge. I zato sam se povukla, ali mi je život i dalje dosta dinamičan. Dosta radim i posvećena sam sinovima – rekla je Bojana, koja pored Vukašina ima i sina Lava, kog je dobila u prethodnom braku sa golmanom naše fudbalske reprezentacije Vladimirom Stojkovićem.

Iako nemamo priliku da je često vidimo u medijima, Bojana s vremena na vreme sa javnošću putem društvenih mreža podeli fotografije iz svog privatnog života, pa je tako ovih dana objavila fotografije sa letovanja, na kojima je još jednom pokazala svoju izvajanu figuru.

Budući da se na jučerašnji dan pre tri godine udala, pretpostavljamo da je godišnjicu rešila da sa svojim suprugom proslavi upravo na ovoj egzotičnoj destinaciji, čiju tačnu lokaciju ipak nije želela da otkrije.

 

 

Izvor: blic

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia