Booking.com
VIP Estrada

Barbari Bobak pozlilo na bini: Povratila, pa je hitno odveli u bolnicu

Lazićeva devojka otkriva pravu istinu o slikama iz bolnice: Staklo mi je iseklo venu!
Foto: Instagram

Bivša devojka Darka Lazića hospitalizovana je nakon što joj je pozlilo na nastupu.


Barbara Bobak navodno je doživela neprijatnost prošle nedelje kada joj je toliko pozlilo na nastupu da je povratila na bini.

„Ona je sve vreme bila bleda, od momenta kad je izašla pred publiku videlo se da joj nije dobro. Iako je bila ful našminkana i sređena, svi su primetili da se bori da izgleda veselo, a kada je toliko zanemoćala muzičar je počeo da peva sa njom, takoreći da je pokriva, da bi u jednom momentu Barbara bukvalno preletela preko bubnjeva i povratila. Dobro da nije pala u tom trku. Jurnula je jer nije želela da to iko vidi, a nije bilo vremena da siđe sa bine. Sreća pa je samo malo njih u publici to videlo, samo oni koji su stajali skroz bočno. Barbara je dušu ispustila, što se kaže, i posle se više nije vratila na scenu, ali je bend nastavio da svira do kraja, pa su ljudi koji su došli u klub mogli da uživaju u muzici“, rekao je izvor za Svet, pa dodao:

“Nju je hitna pomoć odvezla u bolnicu, gde su je priključili na infuziju. Njena drugarica je posle čula da nije u pitanju nikakva bolest, nego samo iscrpljenost organizma i neki stomačni virus koji sad vlada.”

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia