Booking.com
Beograd Event Izložba Kultura News

ART PARLAMENT VAS POZIVA NA IZLOŽBU ” SHARE ART “

ART PARLAMENT VAS POZIVA NA IZLOŽBU " SHARE ART "

Izložba ” SHARE ART ” održaće se  u galeriji “ Progres ”, 17. oktobra 2016. u 20h


 
ART PARLAMENT VAS POZIVA NA IZLOŽBU " SHARE ART "Privredna komora Srbije podržala umetnost

U galeriji “ Progres ”, 17. oktobra 2016. u 20h, svečano će biti otvorena izložba savremenih slikara i vajara pod nazivom “Share Art”. Prijem povodom otvaranja izložbe pratiće panel diskusija Art Parlamenta „Ride the Wave” na kome će se govoriti o inovativnim programima društvenog angažovanja poslovne zajednice, CSR –u, HR trendovima i unapređenju art-biznisa.

ART PARLAMENT VAS POZIVA NA IZLOŽBU " SHARE ART "

Panelisti:

  • Veran MATIĆ, Predsednik saveta za CSR i inovativne programe poslovne zajednice – PKS Glavni i odgovorni urednik – B92, Dobitnik nagrade Menadžer godine 2012 – SAM
  • Živorad VASIĆ, Generalni direktor NGBP Properties i direktor Crowne Plaza Beograd, Dobitnik nagrade Menadžer godine 2014 – SAM
  • Dr Vanja KOVIĆ, Docent odeljenja za psihologiju – Filološki fakultet Beograd
  • Natalya RISTOVIĆ KAYDALOVA, Umetnički direktor – Art Gallery CANVAS
  • Aleksandar HANGIMANA, Generalni direktor – Manpower Group Srbija

Moderator panela:  Milan MILIČIĆ

Art Parlament je i ove godine pripremio bogat sadržaj za sve ljubitelje umetnosti. Na svečanosti povodom otvaranja izložbe biće otvorena panel diskusija „Ride the Wave” koja se odnosi na novi talas u ekonomiji tj. sharing ekonomiju, gde se dobra ne moraju posedovati da bi se koristila, već se mogu deliti uz nadoknadu za upotrebu. Značaj tema: društvena odgovornost, trendovi u HR-u, biznisu i art biznisu prepoznala je i Privredna komora Srbije.

Artoteku Art Parlamenta čine dela uglavnom apstraktnih ekspresionista, domaćih umetnika priznatih širom sveta. Zoran Grebenarović, Nikola Žigon, Branko Mišković, Gala Čaki, Tamara Rakić, Duško Jović i Gordana Tomić  predstaviće svoje radove u konceptu “Share Art” i pokazati kako je umetnost kao civilizacijska vrednost, potrebna i u životnom i u poslovnom okruženju, dostupna kroz jedinsteni koncept domaćeg primera sharing ekonomije. Izložbu će otvoriti Vladan Živanović, počasni delegat Art Parlamenta, a ljubitelji umetnosti će imati priliku da stvaralaštvo ovih savremenih umetnika pogledaju do 30. oktobra.

Art Parlament spaja umetnost i biznis, okuplja umetnike, naučnike i profesionalce iz biznisa, primenjući HR programe i leadership treninge u oblasti umetničke podrške poslovanju. Art-biznis entitet pokrenula je Gordana Tomić, slikarka apstaktnog ekspesionizma i magistar ekonomskih nauka. Art Parlament nudi zaokružen program jačanja menadžmenta korišćenjem umetnosti, što je potpuna novina na tržištu, kako u Srbiji, tako i u regionu.

About the author

Sinisa Kraljevic

Diplomirani inženjer menadžmenta ,novinar i osnivač sa dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia