Početna » VIP » Aleksandar Radulović Futa teško podnosi smrt supruge
Estrada VIP

Aleksandar Radulović Futa teško podnosi smrt supruge

VODI TEŠKU BITKU SA BOLEŠĆU! Marini Tucaković se stanje poboljšava, lek koji joj pomaže otkrila sasvim slučajno
Foto: Printscreen/TV Pink

Komemoracija Marini Tucaković održana je danas u Skupštini grada Beograda, u Starom dvoru. Veliki broj kolega i prijatelja čuvene hitmejkerke došlo je da joj oda počast, a među prvima članovi njene porodice, sin Milan Radulović Laća i suprug Aleksandar Radulović Futa.


On je i dalje neutešan zbog Marininog odlaska, što je otkrio u intervjuu.

– U poslednje vreme nisam ni ja baš dobro, ne samo zbog ovoga. Četiri godine smo vodili tu zajedničku bitku koja se završila tako kako se završila. Ja sam još uvek u nekim fazama sabiranja utisaka, mada nema tu šta da se sabira, tako je kako je. Evo, ova komemoracija me je vratila u staru priču. Nit se osećam dobro, niti mi je prijatno – počeo je Futa i dodao:

– Došlo je vreme reorganizacije, sada smo sin i ja sami. Tu su nam životinje koje nam prave društvo. Život se menja kao što se menja situacija u zemlji i svetu, čuvamo se od korone, ja sam je već dva puta preležao. Nisam nešto specijalno ugrožen, ali sam jedno godinu dana bio van koloseka. Sad sam se malo povratio i imam vremena da posvetim svom zdravlju. Meni i Marini bi iduće godine bilo 40 godina braka. Normalno je da, kad ostanem sam, nisu to rituali, da se ispričam s njom. I dalje smo u priči, na neki drugi način.

Izvor: PressSerbia/Kurir

PRess Serbia