Booking.com
VIP Estrada

Karleuša: Moj muž je slobodan da u svakom momentu podnese zahtev za razvod braka

Karleuša progovorila o krahu braka: Duško nema osećaj za porodicu, volela bih da promeni ponašanje
Foto: Instagram

Pop zvezda Jelena Karleuša istakla je na svom Instagramu da nikada nije rekla kako svom suprugu Dušku Tošić neće dati razvod, kao i da je on slobodan da u svakom momentu podnese zahtev i razvede se od nje.


Naime, Jelena je u dva novogodišnja intervjua pričala o Tošiću, a nakon toga se za domaće medije oglasio i njegov advokat.

Tim povodom, Karleuša se putem storija obratila svojim pratiocima.

–  Tačno je da sam izjavila da život mog muža nema smisla bez mene. Nikada nisam izjavila da mom mužu ne dam razvod. Moj muž je slobodan da u svakom momentu podnese zahtev za za razvod braka. On to, bar do sada, nije uradio i niko mu ne brani. Najmanje ja. Duško i ja živimo zajedno sa decom u istoj kući – napisala je ona i dodala:

– Pravi muškarci štite svoje žene od neprijatelja, ne udružuju se sa njima protiv nje. Na prošli Božić sam zvala policiju, ovaj put sam primorana na ovakvo obraćanje. J…m ti moj Božić i moj život – deo je objave JK.

Podsetimo, pop zvezda Jelena Karleuša bila je gost emisije “Prvi red” na K1 televiziji gde je govorila o svojoj karijeri, novim projektima, ali i privatnom životu.

– Duško Tošić me je iznervirao pa sam morala da ga kaznim jednim postom, ali nismo se razveli. Papirološki se nismo razveli i živimo u istoj kući i dalje. Specifični su odnosi, ne znam kako da se izrazim, a da me opet ne pozove njegov advokat. Tužno je to što uopšte pominjem njegovog advokata, ali reći ću jednu veliku istinu i tu ću staviti tačku.

Duškov život nema smisla bez mene. To je jedna velika istina. On ne postoji bez mene. Jako lepo sa decom živimo i dalje u naša četiri zida. Mama i tata ne funkcionišu to je tužna priča svakog drugog bračnog para u Srbiji. Brak kao institucija propada prvenstveno zbog nepoštovanja muškaraca prema ženi, to je nažalost jedna velika istina. Večiti sam optimista koji se nada da će ta neka kletva, urok, crna magija da prođe i da će ljudi shvatiti greške koje čine. Generalno su žene u Srbiji tužne, loši su nam muškarci. Muškarci su mnogo devalvirali, ne poštuju i ne vole žene na pravi način. Šta znači vređanje jedne žene kakva god da je ona.

Na prvi brak sam stavila tačku jako lako. Sada su odnosi u kući narušeni i čekam da Duško shvati da sam ja boginja univerzuma i njegova jedina prava ljubav. Jednostavno se ne mirim sa bilo kakvom vrstom neuspeha i poraza kako poslovno tako i privatno. Pošto sam ja dete razvedenih roditelja prosto sam alergična na propast institucije porodice. Smatram da se propast porodice zasniva na eroziji muškosti u domaćem društvu. Ćerkama sam situaciju objasnila upravo ovim rečima. Decu vaspitavam onako kako treba svaka ćerka da se vaspita. Majka je najdominantnija figura u životu svake ćerke i najbitnija figura i tako svako muško ili žensko dete treba da se vaspita. Kada je reč o ocu, to je figura koja mora da postoji. To je jedan od razloga zašto moj brak sa Duškom traje i opstaje. Ja ne želim da moja deca budu deca razvedenih roditelja – rekla je Jelena Karleuša u emisiji Prvi red na K1 televiziji.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia