Booking.com
VIP Džet-set

“20 GODINA IMAM KANCER, KOSU PEREM SAPUNOM I SIRĆETOM” Eva Ras: “Ličim na zarozanu pitu krompirušu”

EVA RAS PODRŽALA LUKA BLEKA: Glumica bez zadrške progovorila o Evroviziji
Foto: Printscreen/TV Pink

Glumica Eva Ras (81) kaže da nikada nije razmišljala o estetskoj hirurgiji, budući da vodi borbu sa mnogo ozbiljnijim zdravstvenim problemima.


– Već 20 godina imam kancer. Sa takvim zdravstvenim problemima nisam ni pomišljala na tako nešto. Bilo je važno ostati u životu, da pišem romane o onima koji nisu bili dugog veka i koje sam obožavala, obožavam i obožavaću dok ne umrem. Usred pandemije pojavio mi se maligni tumor na desnom obrazu, koji je otklonjen aprila 2021, a nekoliko dana kasnije počelo je snimanje druge sezone serije genijalnog Siniše Pavića “Junaci našeg doba”, koja se baš ovih dana premijerno prikazuje. E, tu možete da me vidite sa svim otocima i modricama – rekla je Eva Ras za “Lenu”.

Na pitanje da li ima istine u izjavama da je najlepše videti negovanu ženu, glumica kaže:

– I to je čisto lupetanje. Kao da nije dovoljno da se kupam, perem zube i popravljam ih, nego treba da se mažem, mastim kao pile koje se zaliva u rerni da bi se lepše ispeklo. Nikada se nisam mackala ni sa čim, kosu i danas perem peraćim sapunom koje seljanke prave od užegle slanine i masne sode i prodaju ih po pijacama, a ispiram mešavinom tople vode sa sirćetom, pola-pola. Čak ni kupovne šampone ne upotrebljavam jer volim da mi kosa sija, a od sirćeta to biva.

Eva Ras dodaje da čak ni na setu ne dozvoljava da je šminkaju.

– Ima oko deset godina otkada ne dam da me šminkaju ni u ulogama. Vodim računa šta oblačim, ne želim da ličim na izumrlog dinosaurusa, oblačim se kao i svi drugi oko mene po beogradskim ulicama. Ako žene imaju dužu kosu i lokne – imaću ih i ja, jer je to način da ne štrčim, da ličim na ostale. Inače, moje samopouzdanje potiče otuda što svako jutro operem kosu. Kad mi je kosa čista, ja sam carica – rekla je glumica za pomenuti medij.

Eva Ras je iskreno odgovorila i na pitanje zašto je često surova prema sebi.

– Nikada nisam planirala da imam 81 godinu i 47 dana, koji su me sustigli i nikada nisam želela da ličim na zarozanu pitu krompirušu. Ali ličim. I moram da živim sa svim borama, ali neću da lažem da mi to prija i da sam oduševljena. Niko to ne može da promeni. Živim uprkos starosti i još uvek volim što sam živa i da gledam čudesa koje je bog stvorio – zaključila je glumica.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia