Booking.com
VIP Džet-set

TikTok vodi rat sa svojim korisnicima

TikTok vodi rat sa svojim korisnicima

Dana 19. septembra 2023. godine, korisnica poznata kao “Balkanka” na društvenoj mreži TikTok susrela se s iznenadnim banovanjem svog profila. Ovaj događaj je izazvao veliku zabrinutost i nezadovoljstvo njenih mnogobrojnih pratilaca i podržavalaca.


Balkanka je stekla veliki broj pratilaca na TikToku svojim zabavnim i kreativnim videima, koji su često promovisali pozitivan sadržaj i raznolikost. Njeno banovanje je šokiralo njenu zajednicu i izazvalo mnoga pitanja u vezi s politikom moderacije sadržaja na ovoj platformi.

Najvažnija stvar koju želimo istaći jeste da podržavamo slobodu izražavanja i raznolikost mišljenja na društvenim medijima. Balkanka je pružala značajan doprinos TikToku svojim videima, a njeni pratitelji su izrazili ogorčenje zbog njenog banovanja.

Pozivamo TikTok i njegove moderatore da pažljivo razmotre ovaj slučaj i da pruže jasne informacije o razlozima za banovanje profila “Balkanka”. Takođe apelujemo da se njen profil odmah vrati u funkciju kako bi njena zajednica mogla nastaviti uživati u njenom sadržaju.

Nadamo se da će TikTok rešiti ovu situaciju na zadovoljavajući način i vratiti slobodu izražavanja za Balkanku i njene mnogobrojne pratioce.

PRess Serbia