Booking.com
Estrada VIP

Šok izjava Goce Tržan frapirala javnost: Samo da je brzo i jednostavno…

Samo njoj je to pošlo za rukom: Goca Tržan ponovo ima koncert za jednu osobu
Foto: ATA Images

Goca Tržan nedavno je gostovala u jednoj emisiji, gde se dotakla teme intimnih odnosa.


Naime, Goca je tom prilikom kod Ognjena Amidžića bez dlake na jeziku govorila na tu temu.

– Kako ulaziš u neke godine, gledaš da ti bude brzo, jednostavno i lako – kazala je Goca Tržan prvo, pa nastavila:

– Ove udarače od četiri sata ne mogu da podnesem. Ti što misle nešto, nemaju pojma!

Goca se ovde nije zaustavila.

– Ima budala koji su na cijalisima, kamagrama, vijagrama… Ja se družim sa muškarcima koji sa mnom pričaju kao da sam muškarac – navela je u emisiji.

Inače, Goca Tržan je poznata kao neko ko nema zadrške, a nedavno je progovorila o bračnom odnosu i iznela stav koji je mnoge iznenadio.

Kako je pevačica istakla, po njenom mišljenju se ljubav u braku ne podrazumeva, već je u pitanju kompenzacija novčanih sredstava kako bi se prehranila porodica.

– Ljubav se u braku ne podrazumeva, to je ekonomska i socijalna zajednica, i kada se stvara porodica u većini slučajeva se gleda ko koliko ima novca. Tako da što se tiče drugih ljudi to je na kraju njihov način i kome ja mogu da sudim, ja ne mogu hodati u tuđim cipelama – rekla je Goca u jednom emisiji na TV Pink.

– Ja sam naučila u životu da su srećna deca ona kojoj su roditelji srećni. Ukoliko od ranog jutra nemam osmeh već vidim da tu nešto ne valja, sreća su incidenti, ne treba da stremimo sreći već zadovoljstvu, jer je sreća promenljiva. Neće mene usrećiti mnogo novca nego prijatelji i porodica oko mene, ja stvarno tako živim i drago mi je da sam tako lepo vaspitana – dodala je pevačica.

Izvor: PressSerbia/Blic

PRess Serbia